RASNI" 121 - 140 od ukupno 315">

BOHOR>RASNI

1. Nije ovo, Pseto, u negativnom kontekstu, nego u pogledu sposobnosti (prepiska s prve strane teme). I ti si je sebi završio, ali samo sebi, pa ne možeš u ovu rečenicu sa rendomiziranim imenima. Ali rispekt i tebi.

Nije ni ono tebi upuceno u negativnom kontekstu. Doduse nije ni u pozitivnom. Nego vidim pominjes a i ti si isto pa samo da istaknem

2. Mi smo istaknuti članovi.

3. Ma on ne moze meni da sredi poster koji je obecao.da je neki sad bi mi 7 postera odabrali.

4. može, al neće, rasni.

5. Sad bi ti trebala poster da mi odabereš.

6. Ako mi u naredna 3 dana odabereš 12 postera neću više nikada otvoriti ni jednu temu.

7. Ili 13 reakcija.

8. Ja glasam za ban

9. I odaberi meni poster jebi ga ko nerasta

10. Ajde ćuti ti, nemaš pravo glasa ni u mesnoj zajednici Bečmen.

11. rasni, napravi poster sa čovekom koji drži životinju

ja već imam dva takva postera odabrana

u oba slučaja je čovek dule vujošević, a životinja pas

imam i neke sa čovekom i koalom

i jedan sa čovekom i psom, ali nije u pitanju dule vujošević

12. Tools and tips by Radjard.

13. ahahaha
    ili je ipak bio vombat :D

14. Rađ kakva ti je ono serija postera bila koja ti je obrisana, zaboravio sam? :-(

15. али ова космополита коју ово мудо вређа на све начине и она га одбанује хаха имаш ли кичме

16. originalna PROPO serija

kad sam bio pionir PROPO šablona i samo želeo da ga podelim sa svetom

i onda dođe ženski moderator i pobriše šest meseci nakon što su napravljeni

17. али ова космополита коју ово мудо вређа на све начине и она га одбанује хаха имаш ли кичме

Debeli ja sam tebe počeo da gotivim kad si napisao vratiće se govno malo. Ne znam što, zanimljiv si mi.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.