RASNI" 121 - 140 od ukupno 315">

BOHOR>RASNI

1. Nije ovo, Pseto, u negativnom kontekstu, nego u pogledu sposobnosti (prepiska s prve strane teme). I ti si je sebi završio, ali samo sebi, pa ne možeš u ovu rečenicu sa rendomiziranim imenima. Ali rispekt i tebi.

Nije ni ono tebi upuceno u negativnom kontekstu. Doduse nije ni u pozitivnom. Nego vidim pominjes a i ti si isto pa samo da istaknem

2. Mi smo istaknuti članovi.

3. Ma on ne moze meni da sredi poster koji je obecao.da je neki sad bi mi 7 postera odabrali.

4. može, al neće, rasni.

5. Sad bi ti trebala poster da mi odabereš.

6. Ako mi u naredna 3 dana odabereš 12 postera neću više nikada otvoriti ni jednu temu.

7. Ili 13 reakcija.

8. Ja glasam za ban

9. I odaberi meni poster jebi ga ko nerasta

10. Ajde ćuti ti, nemaš pravo glasa ni u mesnoj zajednici Bečmen.

11. rasni, napravi poster sa čovekom koji drži životinju

ja već imam dva takva postera odabrana

u oba slučaja je čovek dule vujošević, a životinja pas

imam i neke sa čovekom i koalom

i jedan sa čovekom i psom, ali nije u pitanju dule vujošević

12. Tools and tips by Radjard.

13. ahahaha
    ili je ipak bio vombat :D

14. Rađ kakva ti je ono serija postera bila koja ti je obrisana, zaboravio sam? :-(

15. али ова космополита коју ово мудо вређа на све начине и она га одбанује хаха имаш ли кичме

16. originalna PROPO serija

kad sam bio pionir PROPO šablona i samo želeo da ga podelim sa svetom

i onda dođe ženski moderator i pobriše šest meseci nakon što su napravljeni

17. али ова космополита коју ово мудо вређа на све начине и она га одбанује хаха имаш ли кичме

Debeli ja sam tebe počeo da gotivim kad si napisao vratiće se govno malo. Ne znam što, zanimljiv si mi.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.