Пресуде Србима у Хагу

1. Da nije predlog broj jedan: provede čitav život u Hagu?

2. jebac_presretac*
    Sotononini kurvini sinovi su?

То су они што су пуцали у брата, јер се крсти са три прста, као што су се њихови деда и прадеда крстили, то су они што су чекали да им други дају слободу, то су они што и данас тврде да нису на Балкану, то су они што прослављају сатанисту и злочинца као "блаженог" и који славе ратне злочине као највеће државне празнике своје државе. Плус, то су они што им је највећа војна победа у историји самосталности дугој свега 3 године, стала у два дана, а добијена је против 300.000 цивила.

3. ArminVanBuuren
    granjka kome dati glas na predstojecim izborima

"Ниједан од понуђених одговора". Симпатична ми је идеја, утопијска, а није национално, верски или другачије обојена.

4. Meni je to "sotonini kurvini sinovi" malo zbunjujuće.
    Jesu to sinovi sotone i kurve?
    Sotonine kurve?
    Sotone koji je kurva?
    Uh, umori mi se mozak...

5. Koliko znam, Dragan Dabić je iz Rume, taj što mu je ukrao indetitet.

Covek iz Rume-kurac mu od gume
    koga on jebe- taj mora dumre

Nije to slucajno...

6. Never gets old.;-)

7. "Ниједан од понуђених одговора". Симпатична ми је идеја, утопијска, а није национално, верски или другачије обојена.

они су, беше, влашка национална мањина, не?

8. koliko znam oni su na proslim ili pretproslim izborima bili vlaska nacionalna manjna.zato im je i trebalo manje glasova da upadnu u skupstinu.ne moras manjna da bi napravio manjinsku stranku vec samo da njihove interese branis.ta neka fora.ima neka zackoljica.ili jednostavno kazes da si litvanac,tako se osecas i napravis stranku.

9. Нијесам тако разумео, али Санитарни је објаснио - сетио се Србин како да зајебе систем. Само су злоупотребили закон о нацистичким мањинама (ваљда се тако пише?), да би избегли дискриминаторски закон који важи за већинске наци групе.

10. ма та странка је као и свака друга, грањка. направљена да би дебелгузи који не знају ништа да раде увалили дупе у скупштину, министарство или агенцију и примали неку сићу од плате и дневница. сићу у односу на то шта зарађују они за које гласају, потписују и својом чашћу стају иза одлука извршне и законодавне власти. као кад неки мафијаш постави за директора неког несретника да све потписује за плату од лупам 200.000, а овај све ногама у дупе. све док га не ухапсе и поставе неког другог несрећника.

једина разлика је што та странка постоји због два-три дупета, а ове друге странке имају хиљаде и хиљаде дупета.

11. Sad ide na Prvoj mada sam gledao veće
    Priča oko identiteta i sva ta zajebancija oko Radovana Karadžića je predojajna. Kakav je to genije

12. Kao sad svrgnu Asada u Siriji i on provede deset godina u ilegali u Damasku kao trgovac letecim cilimima.

добар коментар

13. расни, јесу то пресудили да је само код тебе у сарајеву одговоран радован?

14. A nek ga popuše mamu im jebem.

15. Sto,sta kazu?Mrzi me da gledam

16. Sto,sta kazu?Mrzi me da gledam

Каже судија: "Никад брига, никад стрес, пијте само Краш Експрес."

17. Ima 71. godinu,da li ce da ga osude na 15 ili dozivotnu,njemu svejedno.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.