Da prijatelju dragi upravo se o.tome radi, odavno sam odustao da se vracam i ispravljam tekst iznova i iznova, mrtvo govno kao da zauzima pola displeja ne mozes ga promasiti
Po meni najjaca stvar za koju car moze da koristi svoje znanje je (probacu da objasnim :D) kada je u okrsaju sa nekime nebitno da li je on negativac ili heroj i ubaci tako zanimljivu pricicu, povuce paralelu sa situacijom u kojoj se nalaze on i protivnik. To moze biti nesto jednostavno tipa sjebacu te ko taj toga tada i tada ili nesto kompleksnije, za sta nemam primer bas, ali znate u filmovima kad prezajebani likovi ispricaju neku anegdotu pre nego krenu da jebu majke, samo neka car verzija, ne mogu bas da vam prenesem kako sam ja to zamislio :D
I ne slazem se tilmo, pa koliko puta je bar 10 nas blenulo u ekran refreshujuci dok car otkuca sledeci post, znanje je snaga znanje je moc!
Jesu preuzeli ovi odgovornost, ima li informacija o vozacima?
Kontali svi kad je evropsko proslo bez incidentata ok je sve, smirile se malo stvari, bezbedniji smo... BUM
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ih, ne možeš s tako lakim hobijem
A jes lak vala, no nemam vremena za gubljenje. Al ako, ja podržavam svakog ko voli to.
kako nemaš vremena, pa ti kao čovek 17. veka moraš biti definicija čoveka s vremenom
Car je počeo jako kvalitetno da jebe masu po forumu.
Tilmo covek 17og veka hahaha.. iz istog perioda ko i carev telefon
Ako.do sad nisi uzeo bolji onda ok, u zdravlju da ga nosis i jos mnogo postova kuca shnjime
jbg carev telefon donosi caru 150€ mesečno
extra brt, vodis neku stranicu na fejsu sta?
možda ga prodaje prolaznicima kao ciglu
Hahaha http://i.imgur.com/u7w4S13.jpg
Skauz kuco je l to imas tacku pored spejsa pa nabadas uvek xd? Kod mene je zarez u pitanju, nekad kad se zaletim svaki razmak zamenim jebenom ZAPETOM
Da prijatelju dragi upravo se o.tome radi, odavno sam odustao da se vracam i ispravljam tekst iznova i iznova, mrtvo govno kao da zauzima pola displeja ne mozes ga promasiti
Procitao sam gore polaznicima haha..kurs istorije
Po meni najjaca stvar za koju car moze da koristi svoje znanje je (probacu da objasnim :D) kada je u okrsaju sa nekime nebitno da li je on negativac ili heroj i ubaci tako zanimljivu pricicu, povuce paralelu sa situacijom u kojoj se nalaze on i protivnik. To moze biti nesto jednostavno tipa sjebacu te ko taj toga tada i tada ili nesto kompleksnije, za sta nemam primer bas, ali znate u filmovima kad prezajebani likovi ispricaju neku anegdotu pre nego krenu da jebu majke, samo neka car verzija, ne mogu bas da vam prenesem kako sam ja to zamislio :D
I ne slazem se tilmo, pa koliko puta je bar 10 nas blenulo u ekran refreshujuci dok car otkuca sledeci post, znanje je snaga znanje je moc!
prolaznicima kao ciglu
ovo
A jes Armine kad tako sročiš, nije to loš hobi.
Al kako mu hobi istorija donosi 150e mesečno i to preko starog telefona.
Prodaja kataloskih proizvoda
e ajde više ne skrećite temu jebenu, imate istoriju pa tamo jebavajte ale
Jesu preuzeli ovi odgovornost, ima li informacija o vozacima?
Kontali svi kad je evropsko proslo bez incidentata ok je sve, smirile se malo stvari, bezbedniji smo... BUM
Care, mogu li ja da prodajem kataloške proizvode za 150e mesečno. Bez znanja istorije, ali sam spreman da učim.
Imam i stari telefon.
Sedačan pozdrav.
Teraj se u picku materinu spodobo dosadna.