Terorizam i društvo

1. a realno kontam da je 14. jul slađi od evroa, onako baš se popišaš francima u facu

2. Care, niste ni odgovorili. Prihvatam i piramidalnu šemu (bez seksualne konotacije).

3. Ja sam ozbiljan.

Ne mora 150e. Za pocetak moze 50e sa eksponencijalnim radtom shodno mome angažovanju.

4. Po meni najjaca stvar za koju car moze da koristi svoje znanje je (probacu da objasnim :D) kada je u okrsaju sa nekime nebitno da li je on negativac ili heroj i ubaci tako zanimljivu pricicu, povuce paralelu sa situacijom u kojoj se nalaze on i protivnik. To moze biti nesto jednostavno tipa sjebacu te ko taj toga tada i tada ili nesto kompleksnije, za sta nemam primer bas, ali znate u filmovima kad prezajebani likovi ispricaju neku anegdotu pre nego krenu da jebu majke, samo neka car verzija, ne mogu bas da vam prenesem kako sam ja to zamislio :D
    I ne slazem se tilmo, pa koliko puta je bar 10 nas blenulo u ekran refreshujuci dok car otkuca sledeci post, znanje je snaga znanje je moc!

Kakav.si ti meni kralj majke.mi..Kad.citam tvoje postove imam trip kao da.ih pises u nekoj zurbi ili ih recimo kucas dok.vozis kola ili BAJS lolo pa sve ispadne nekako sklepano na brzinu i natrpano sve u jednu ili dve poduze recenice, kao nemam sad vremena da vam detaljnije obj ko skapira skapira :)

Znanje jeste.moc ali ne ovaj vid znanja, nema.leba od poznavanja .ovih "istorijskih cinjenica" mozda nesto sitno ovako.ko car..

5. kako ti zvuči 700e za rad od kuće?

6. Aj dogovirite se za tih 700e pa scouser da časti xd

7. toliko dobija kvalitetan istraživač tog neprofitabilnog znanja u srbiji s obavezom da jednom nedeljno preda istraživanje u svom institutu ili drugoj ustanovi

8. Ovi gadjali desnu stranu pa nije to engleska omg

9. Sto volim internet pametnjakovice, nije ti ovo holivudski film sine

A šta je?

10. A dobro koliko je takvih istrazivaca..Mada.sam.vise.mislio na ljude.koji se ovako amaterski loze na istoriju, izmedju ostalog

11. Vidi Cara što mu proradila sujeta lolo

Zezamo se Care :)

12. Nego, daj tu katalošku prodaju. Ceo dan sam na telefonu pa bi red bio da unovčim to.

13. Ko je onomad na ovaj il na temi o migrantima govorio da migranti podižu novac sa računa na osnovu istog datuma rođenja?

14. Neko je govorio da je sve to planirano, valjda da zatrpaju Evropu izbeglicama, pa imaju račun preko kojeg dižu novac i zato prijavljuju isti dan rođenja pa preko tog datuma dižu novac tako neko kenjanje. Valjda SA uplatila, Soroš, masoni il tako nešto, nmg da se setim ko je tu ptiču gurao

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.