Terorizam i društvo

1. Ko je onomad na ovaj il na temi o migrantima govorio da migranti podižu novac sa računa na osnovu istog datuma rođenja?

Пробај сам да погодиш. Имаш један покушај.

2. Rasni? Pomislio sam al kovelim da ne grešim dušu grešnu

3. Kako si pogodio jbt nevera

4. Hehehe, pa nisam ja džabe bio dobar do petog osnovne

5. posle bio dovoljan al mi jedna ocena falila

6. та је тема била благо. можеш да направиш квиз. нпр:

чији продукт је исламска држава, са којим циљем и ко ће први да објави рат исламу?
    бонус питање: ко ће највише да профитира од тога?

одговор:

продукт америке са циљем да ослаби ЕУ, и ЕУ ће да објави рат исламу.
    бонус: Република Српска

7. прво питање:

зашто имигранти напуштају своје земље?

8. KOKO IH JE DANAS PREŠLO GRANIČNI PRELAZ EJKEJEJ GRANICU?

9. Šta je cilj njiove idejologije i zašto baš pravoslavlje?

10. Ko jednini na planeti može da ih zaustavi i hoće li Dodik uspeti u tome?

11. I Chule je imao tih bisera

12. hahaha skauz ja kad krenem samo istovaram, pa oblikujem dok pisem jbg
    a i pricao sam milion puta da retko kad mogu slovima da prenesem ono sto mislim, bedan vokabular ili preozbiljne misli koje obican covek ne moze razumeti, nikada necemo saznati :/

13. цхуле је био трол три дана. онда се превише уживео. толико да су људи почели да брину и да му предлажу да мало седне и размисли. надам се да је послушао.

14. Sećam se da je pričao je o nekim koferima BIA agenata sa šifrom, i podelio neke uobičajne konbinacije ako ikad dođemo u situaciju da znamo dotključamo

15. mnogi se tako zalete, nista gore nego kad neki potez, fora ili neki kurac izazove pozitivnu reakciju pa se onda forsira, postane tuzno posle :/

16. Treba znati kada je najbolji trenutak da malo zastanes, umetnost je povuci se kad si najjaci. Kao Dzajic. Onako smekerski. I otici u legendu :)

17. Ono kad krenem da čitam raskrinkavanje najveće zavere u modernoj istoriji, ali posle tri rečenice kliknem na slike golih riba sa strane. :/

18. Јебига, Француска је расадник свих тих идеја против којих се "фундаменталисти" номинално боре. Логична су мета за подривање целокупног "западног" модела размишљања и живљења, а слаба централна власт само је шлаг на торти

19. Dzajic je otisao u jebeni Sns kakvu kurac legendu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.