Prijava

Realna priča autora deky.

Svi ćemo mi umreti, to je činjenica, ali realno bolje da umrem 2040. nego da me sutra raznese Atif Hadžimudžiradžibedži sa uzvikom ALAHU EKBER!

hahah jebem ti, pa zato im mi nismo interesantni za terorističke napade, nemamo metro

hahah jebem ti, pa zato im mi nismo interesantni za terorističke napade, nemamo metro

код нас ће терористички напад први да буде на звездиној утакмици на маракани. тамо је највећа посета, а највише ће у србији да појачају страх ако то изведу на спортској приредби. напад ће бити изведен дроном, јер је тако најлакше. зато вас упозоравам да не идете на звездине утакмице.

A cecin koncert na uscu?

#zvezda #ceca #pink #informer #vucicnepeder

Oni znaju da bi ISIS nestao, a verovatno i svi islamisti sa Balkana ako bi nas čačkali.

Sigurno će da bude na nekom skupu SNS-a, da bi rušili vladu i destabilizovali zemlju.

па и на звездином северу би бомба била директан атак на вучића, пошто се зна да је он (не)виђени навијач са звездиног севера где су га стално (не)виђали навијачи кад је био млад и посећивао звездин север из доба када је био мангуп са београдског асфалта.

U stvari, mislim da je i ovo u Briselu perfidan napad na Vučića, jer je to direktno napad na EU, a Vučić nas ovde najbolje vodi ka EU, pa ako u EU ispadne neko sranje, i ne daj bože propadne Šengen, i raspadne se EU, onda će da se ispostavi da Vučić nije bio dalekovid kad nas je vodio u EU, što će mu smanjiti broj glasača za bar 7 procenata.

да, али напад на звездин север би био ретроактивни напад на малог вучића, вучића као дете, као малог мангупа пред којим је велика будућност, а сложићемо се да је напад на малог вучића = 3 перфидна напада на вучића.

A zato vi niste završili metroe gowna beogracka :)

Ma bre, pazite vi malo sta pricate, kakvo je to sirenje mrznje i pausalne ocene u ovom teskom momentu dok EU treba da primi jos sto miliona muslimana? Umesto da im se pokaze da je lavabo samo za pisanje.

Postoji misteriozni svet tunela ispod Beograda, mogućnost da se oslobodi drevno zlo, planirali su da grade metro, pa su pozvali belog maga Lava Geršmana, on se užasnuo šta je video ispod Zvezdare, pa niko ne dira to sad.

Jbg, al zato imamo aerodrom, pa nismo ni mi toliko sitna govanca...

Surčin ima aerodrom, Surčin = Zemun = Srem = Hrvatska = Vatikan

Brate kad je u RS onaj mudžahedin uleteo u policijsku stanicu i ubio policajca, to nije nigde objavljeno u stranim medijima.

Sve u svemu multikulturalizam u Evropi je odavno propala stvar, ovo što se dogodilo u Briselu je ko zna koja potvrda po redu.

биће мира кад европа научи да живи заједно са исламом.