Prijava

ako neko mozda zna da mi kaze, da li su akteri u napadu ovom danasnjem kao i braca u napadu u parizu migranti koji su usli u zemlju u posle godinu dana ili su u EU vec godinama unazad

hvala unapred

Ovi levo nastrojeni su gori jedno 20 puta od islamista.
Za ove barem znaš da su govna.

problem modernog doba, nije u istoriji nikad bilo toliko lako amaterima da pobiju toliko ljudi, pre nego sto ih neko zaustavi, bilo puskom bilo bombom. delimicno zbog oruzja, ali vise zbog dugog mira koji smo imali, pa smo se opustili, pa su neke vrednosti kao sto su verovanje u ljude i drustvo (pogotovo u zapadnoj evropi) zavladale, pa se sad lako koriste protiv tih istih ljudi.

Кад толико дуго негујеш вредности суживота и мира, некако очекујеш да ће се неко други прилагодити њима, а не трудити се да их скрши и наметне своје.
Међутим, показује се да ове те вредности не пију воду кад се истовремено закони (који, иначе, омогућавају мир) не поштују доследно и кад се суоче с претњом. Још је тужније што се онда јављају људи који сматрају да другачије није ни требало да буде и да су границе увек требале да буду затворене, војска увек на опрезу и да су ратови само пролазна непријатност која се понавља сваких двадесетак година. Још један доказ колико напредак човека као врсте није стао са Ајфон седмицом, има ту још много корака.

dizanje u vazduh objekata i muslimani-usko povezane stvari.

Ovi levo nastrojeni su gori jedno 20 puta od islamista.
Za ove barem znaš da su govna.

Nisu današnji levi oni pravi levi. Pravi levi su jebali desnima kevu: puškama, bombama, tenkovima, avionima, gradili fabrike, gradove, i slali izdajnike u logore. Ovo sad nešto sve kilavo, i desni više ne marširaju, nego u odelcima s kravatama. Kraj sveta se bliži, pokajte se.

Нека их кољу све док их не истребе боље није ни заслужила сатанистичка западњачка гамад и шљам! А ми већ имамо искуства са лојавим муџахединима, нити их се бојимо.. са браћом Русима ћемо их истребити ако крену на руске и српске земље!

Lololololo

"Današnji levi" postoje oduvek. Pre stotinak godina su ih zvali "salonski komunsti".

puškama, bombama, tenkovima, avionima, gradili fabrike, gradove, i slali izdajnike u logore.

Uravo si opisao ISIS/DAESH metode...

...kripi 0_o

Gde je tu Danska majku joj jebem

Uravo si opisao ISIS/DAESH metode...

Ne, upravo sam opisao sovjetske metode, a doduše i metode iz Španskog građanskog rata, Kubanske revolucije, recimo.

Шта је тероризам? Јел то када један муслиман оде у Брисел или Париз и побије 20 комада цивила?
Или је то када читав НАТО савез оде у Ирак да 10 година континуирано касапи једну међународно признату земљу и њен народ? И да не набрајам даље... Испаде да 20 Белгијанаца више вреди од 20-50.000 ирачких цивила. Или неких других. Којих год.

Прекурчило људима... од стварања Израела (који готивим због Џошуа) до уништења Сирије, Запад их константно дрка и убија. Не могу да дигну главу из прашине, а имају све услове да живе као С. Арабија у изобиљу. Пробали су преговорима - опет су их дркали. Пробали су економијом (Садам, Гадафи, Асад), опет су их убијали. Е, па сад кад су се раширили по Европи као избеглице, сад ће да буде весело. Дошло време да се врате дугови.

Чисто неко моје емпатијско размишљање - комшија ти стално упада у кућу и туче те, малтретира и злоставља, јер си другачији, јер си сиротиња и беда, јер само пљачком твоје куће, његова опстаје као богата. А онда ти један дан упаднеш у његову богату кућу, где су сви укућани фини и толерантни, а праве се да не знају шта је њихов домаћин радио у твојој кући. Они сви неспремни, а ти вучеш трауме из Сирије, Либије, Ирака (фосфорне бомбе, касетне бомбе, радијација, дефекти од зрачења, затрована вода, сиротињштина, глад, смрт...) Наградно питање: шта ћеш да им радиш?

а имају све услове да живе као С. Арабија у изобиљу.

nedo Bog nikome, kako god se zvao

S. Arabija je najodvratnija ljudska tvorevina od vatre na ovamo

Кад толико дуго негујеш вредности суживота и мира, некако очекујеш да ће се неко други прилагодити њима, а не трудити се да их скрши и наметне своје.

Јебеш неговање вредности које се граде тако што си толерантан према муслиманима у Бриселу, а онда им пошаљеш авионе са касетним бомбама да им јебу матер по Сирији. Некако ваљда очекујеш реципроцитет или макар минималне последице ако муслиману побијеш фамилију, жене, децу, па га примиш у своју државу и сереш му о толеранцији, суживоту и миру. У психологији се прилагођавање злостављачу зове "стокхолмски синдром". Хајде да сада видимо мир и толеранцију када муслимани јебу мајку Белгијанцима како им се прохте. Па да видимо да их муслимани тако јебу и касапе наредних 4,5 година - хоће ли и тада бити толерантни и хумани? Или ће им одговорити истом мером?

deky_aod ма, слажем се, они су главосече и идиоти, али због нафте коју имају, поседују један од највиших стандарда у том делу света. Ирак и Сирија не заостају за њима по нафти, али јбг кад нису амерички пајташи. Под Садамом и Асадом није могло да се деси да некоме одсеку главу или да му секу руку, али они нису били демократе. Јбг.

@Granjka
Tvoji stavovi su zasnovani na empirijskoj zabludi stvaranu propagandom. Islamski ekstemisti su raskrstili sa Muhamedovim putem, ubijaju iz koristi, gluposti i usađene mržnje, ti koji se raznose ne raznose se iz osvete.

Irak i Sirija su na liniji gasovoda iz Katra za Evropu, kao i Balkan...

Ккао Балкан на линији гасовода, нису ли нас пре који месец зајебали за Јужни ток?

Pa južni tok je Ruski gasovod.

A Katar je 53 zvezdica jbg

Kada je bilo 2011 podrzavat svakog onog ko se bori protiv Asada cijeli zapad se takmicio ko ce vise slati naoružanja "pobunjenicima", a sada kada im se to vraća, krive nekog drugog, okrivljuju cijelu religiju i sve njene pripadnike, ali nikako da okrive sebe jer su stvorili te fanatike koji se raznose po gradovima.
Belgija u Natu, Turska u Natu, budala Erdogan najveći protivnik Asada i sponzor svih terorista u Siriji. Evropa ako želi da im se ovo ne dešava moraju podržati nekog odmetnutog generala da se izvrši državni udar u Turskoj, red je bio da se ostvari, jer onu budalu ne treba više gledati.
I glavni uzrok u svemu ovome je u američkom savezniku broj jedan, Saudijskoj Arabiji. Dokle god je porodica saud na čelu te države i sve dok oni finansiraju širenju svoje ideologije vehabizma sranja će se dešavati u svijetu, njihova ideologija podržaje ovo, ispira mozak mladim ljudima da se raznose sa bombama, a Ameri ti aminuju i svakom prilikom staju na stranu porodice Saud