Terorizam i društvo

1. Турска војска поседује око 50 - 90 комада нуклеарног оружја, у оквиру неког курчевог НАТО програма дељења/чувања наоружања (америчког). Те бомбе су наводно под неком врстом присмотре од стране америчких војника, то јест не би требало да их турци могу употребити без њихове сагласности и суделовања.

2. jebač, nisu pod prismotrom, već su okidači u amerskim rukama, turci ih ne kontrolišu, al' ne znam kakve to veze ima s bilo čime

3. Eh kad se samo setim kako Hitler nije znao da napravi tešku vodu, sad bi mi svi bili Nemci i vozili njemačka auta.

4. На чисто свакодневном плану размишљања, без улажења у целу проблематику, није пријатна идеја да неки пучисти поседују пристојан нуклеарни арсенал, у било ком облику. Мада, сад кажеш, не питају се много турци о томе.

5. A Care, jesam lepo provuko istoriju kroz temu gde niđe veze nema.

6. Ovo i dalje čitam "Taoizam i društvo"

7. provuko si ti moj kurac ja da ti kažem

8. Ubaci me da radim katalošku prodaju.

9. Ma da, ko jebe turke. Pa videcete da ce prva akcija, ukoliko je do puca zaista doslo biti izvlacenje tih nuklearnih raketa. Ukoliko za deset sati vec ne budu u Siriji ili vec gde.
    Erdogane, debilcino.
    Mada, moguce je i treba se nadati da mu je ovo smesteno od strane zapada jer je pobenavio, ali ako nije i ako su ovi jos gori islamisti od njega onda je sada pocelo zesce sranje.

10. >opaliti nuklearku bez okidača

vojska je uvek kemalistička brt

11. javio se erdoan preko skajpa u turski studio cnn-a, klasika, kaže brzo će pobediti i jebati im kevu

12. BIĆE AJA SOPFIJA OPET POWERSLAWNA

13. Care, veruj mi bilo ko bi bio zadovoljan da se dokopa tih raketa. Bez "okidaca" kako ti kazes, i americkih kodova i satelita je nemoguce lansirati i navesti raketu do cilja, ali je sasvim moguce oterati raketu negde, skinuti nuklearnu glavu, bajpasovati inercioni upaljac, transportovati je kamionom i detonirati je spajanjem zute i crvene... Na njoj se nalazi sve sto je potrebno da uradi bum, i ne postoji koferce sa upaljacima bez kojih je ona bezopasna.

14. Nadajmo se da je vojska kemalisticka, i da su mu ovo (Erdoganu) smestili jer se mnogo kurcio. Ali ima on i mnogo pristalica...

15. Sad su Rusi na potezu

16. Da vide kako mogu da izvuku korist za sebe naravno pa onda

17. e brate da je to tako lako uraditi ne bi amerika ni postavljala nuklearke

a nema šta da se nadaš, pratim situaciju koju godinu po turskim medijima i sajtovima, islamisti su poslednji koji bi napali erdoana, a vojska je ovo radila već nekoliko puta (jednom je erdoan već od njih stradao)

18. Pa, ako je tako sutra uplacujem deset dana u Kusadasiju. Valja ce dati neki popust sad.
    Ali citam malopre, sumnja se da iza puca stoji neki islamisticki svestenik koga je Erdogan isterao i sad vodi operaciju iz USA. Pise na RT.

19. nisam izasao u grad
    kupio sam kikiriki i pivo
    gledam direktno na RT-u
    pa ja sam debil hahah

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.