Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
pratim ove torazuluove i careve postove i nesto me navodi na razmisljanje. Zamislite recimo da najokoreliji islamski fundamentalisti dodju u posed najrazornijeg nuklearnog oruzja kojim mogu da sjebu pola sveta bukvalno, i imaju sve uslove da upotrebe to. I sad recimo sede njih petorica glavnih u stabu i razgovaraju. Sta mislite da li bi malo oklevali da upotrebe to oruzje? Ja verujem da bi, jer nije im u interesu da pobiju toliko ljudi bombom.
Ovo je Vučićević organizovao, ima on iskustva sa državnim udarima, jer su nas ispalili za južni tok. Eto im ga sad!
Inače, izijem, kako bi ti postupio da imaš nuklearnu bombu?
izasli su ljudi na ulice koji podrzavaju Erdogana
okruzuju tenkove
cuje se pucnjava
bice krvi
volio bih da sam tamo i da gledam sa nekog brda desavanja i cugam pivo
Voleo bih da skuvam jaku i slatku kafu kakvu inače i pijem i da gledam sa terase
Makarone ko volio rat ukući mu bijo
daleko bilo pu pu
Da li očekivati da i u Pazaru sad bukne, pošto su onomad slavili kad su nas Turci bili u košarci 2010. jebem li im poreklo u pičku?
A ja opet ne znam o cemu se radi xD
Nekako mi iznenada ovo u Turskoj, kao da niko nije ocekivao.
Neka se sad solidarišu govnari.
šta se dešava, zašto se dešava, otkad se dešava ovo s toorcima i zemljom toorskom
Tomdril ćutljivi samuraj
biće rata kažu svi
al ja ću umreti od ljubavi :( tuyno
đesi bohore sto mu sunaca poljubim u pičku
Eo brt zgranjavam se na Makarončevo radovanje ratu
Ovi Turci su ludi sto posto. Nije im dosta ono sranje na aerodromu pre neki dan nego su rešili da se i međusobno potamane.
Eo brt zgranjavam se na Makarončevo radovanje ratu
looool
XD