I tako ode Turska... Mota mi se po glavi, pre neki dan se pojavila vest da razmisljaju da dozvole koriscenje baze Inzdirlik Rusima, a Nemcima vec neko vreme ne dozvoljavaju posete jedinicama koje su smestene tamo. A citam i Obaminu izjavu, kao mir, demokratija ALI NIGDE ne kaze eksplicitno da treba da se postuje legitimno izabrana vlast. Otprilike da su resili da ga puste niz vodu, ali nece on otici bez grdne muke, i kao i obicno nastradace narod, a mi cemo ostati bez jeftinih boca za plinske uredjaje i delova za mercedesa
Evo mogu ja nesto da ti kazem oko toga za pocetak ovaj gore moj komentar je bio saljiv a ti si se nasao uvredjen sto znaci da nisi skapirao. Ocekujem sad neki prejadan odgovor u tvom stilu isto tako kad si rekao timo ili si glup ili stvarno lose trolujes-nakon sto te je sa 3 recenice naterao 333 da napises
Zeleo sam da pronadjem sliku crnca- uzmite naftu,jebala vas nafta sa deset hiljada pluseva i prepravim u peintu ovo gde pise nafta u pogodite koju rec. Imate 2 pokusaja.
# Skechoteka- nova zajkoteka samo bez zhajka nego sam ja tu
I tako ode Turska... Mota mi se po glavi, pre neki dan se pojavila vest da razmisljaju da dozvole koriscenje baze Inzdirlik Rusima, a Nemcima vec neko vreme ne dozvoljavaju posete jedinicama koje su smestene tamo. A citam i Obaminu izjavu, kao mir, demokratija ALI NIGDE ne kaze eksplicitno da treba da se postuje legitimno izabrana vlast. Otprilike da su resili da ga puste niz vodu, ali nece on otici bez grdne muke, i kao i obicno nastradace narod, a mi cemo ostati bez jeftinih boca za plinske uredjaje i delova za mercedesa
O jebem te živote, da se makar javio neko ko stvarno može da mi nešto kaže oko toga.
Burazeru ajde ti lepo idi izdrkaj na neki hatišerif, izbaci frustraciju.
ja i dalje verujem da je ovo predstava
ahahah kako se plavka usrala kad avioni proletiše
šaljem ti kopiju nekog sulejmanovog hat-i šerifa kad odem do stambola da se sećaš ove noći kad si još jednom ispao debilko
Obama sad odjednom podrzava demokratski izabranu vladu! O sunce ti...
mi smo za mir i demokratiju-tu recenicu zapadni politicari ponavljaju ko papagaji.kao sto toma prica-i sa istokom i sa zapadom
Nosi se bre u pičku materinu mutavi i odjebi više od mene. Gušiš jebote, samo ljudi nemaju srca da ti kažu.
vojska je bila miroljubiva
da nije, ne bi ovo ovako zavrsilo
http://www.strategic-culture.org/images/news/2016/01/11/or-36096.jpg
Evo mogu ja nesto da ti kazem oko toga za pocetak ovaj gore moj komentar je bio saljiv a ti si se nasao uvredjen sto znaci da nisi skapirao. Ocekujem sad neki prejadan odgovor u tvom stilu isto tako kad si rekao timo ili si glup ili stvarno lose trolujes-nakon sto te je sa 3 recenice naterao 333 da napises
Али зато народ није!
Srbendo ako si već čitao to sa Tilmom onda valjda ne trebam da ti objašnjavam.
Laku noć gospodo!
http://r.fod4.com/c=sq/s=w350,pd1/o=80/http://p.fod4.com/p/media/8daa131175/LWqwoe7BTAWWPc3PEqHI_Screenshot_7.jpg
uskoci mi macka kroz prozor sa misem i pravo pod krevet jedva sam je izmamio napolje.konacno da uhvati misa, stalno hvata gustere
Gotov rat? I šta sad? Rusi nisu hteli da ih bombarduju za onaj avion pa im namestili ovo?
I šta će tenkovi na ulicama? Bili protesti neki?
sad je sve to nebitno boh, gotovo je i arhivi su preživeli
Zeleo sam da pronadjem sliku crnca- uzmite naftu,jebala vas nafta sa deset hiljada pluseva i prepravim u peintu ovo gde pise nafta u pogodite koju rec. Imate 2 pokusaja.
# Skechoteka- nova zajkoteka samo bez zhajka nego sam ja tu