Terorizam i društvo

1. A care tebi jebem se sa majkom vrazje ljudi ginu tamo a ti pricas o arhivima. Mitke da te cuje tacno bi mu pao mrak na oci i krenuo bi na tebe jer je jaci osjecaj za milosrdje nego eticki u takvim trenucima iako je dobar covek

2. @Radjars Kuplung-1 bod za sada imate pravo na jos jedan pokusaj ali u slucaju ponovno pogresnog odgovora skechoteka zadrzava pravo na oduzimanje bodova stecenih iz prvog pokusaja. Ukoliko tacno odgovorite imate 9

3. Najjezivija stvar u životu koju sam doživeo je kad je sinoć u pola dva noću sa svih minareta pozvano na molitvu za Turski narod. Mogu da zamislim kako je u Turskoj bilo kada ti vojska otima vlast a ceo grad odzvanja da je braniš.

4. Ja sam se naježio u Novom pazaru kad je onaj zapevao dok sam jeo ćevape. Mogu misliti kako je to tvoje.

Ej, a nije ti frka ono sto otimaju strance i to?

5. Deky stranac? Si video ti kako dečko izgleda?
    Inače, zove me drug malopre i kaže brate ja sam ti lepo uvek pričao da se paziš Turaka kamiondžija na autoputu. Ovaj u Turskoj sigurno nije spavao 3 dana i sad vidi šta napravi? Pa jebem ti hahaha

6. Kaže neki analitičar da je Erdogan sam ovo iscenirao da bi preuzeo vojsku nad kojom nije imao kontrolu.
    Ovo ko Milošević devedesetih jebem ti hahaha

7. Alo pišem nešto ovde

8. Jedina stvar koja me smara kod Makarona je što se loži na ove krvave video-materijale, ali valjda je doktor, pa to gleda drugačije, ne znam

9. Bolesnik, ja da ti kažem.

10. Al to je samo neko moje mišljenje.

11. cek nije mi jasno sad nista, kakva je to vojska kad ih policija pohapsi??? nema sanse da policija moze vojsci ista ako dodje do medjusobnog sukoba...il ko god da je vec pohapsio ove vojnike i to....

ovo sto su pobili ove ljude znaci da su bili odlucni da idu do kraja, i kako onda sve odjednom gotovo za par sati? nesto mi ne stima tu najbolje

makaronac, dobri snimci, izuzetan si novinar...jbt ljudi na pola prepolovljeni i bez glava...

12. cek nije mi jasno sad nista, kakva je to vojska kad ih policija pohapsi???

Није то цела војска. Само је део војске је покренуо пуч. Да је цела војска кренула, још би се пуцало, а Ердоган би још био у Дохи или Техерану.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.