Terorizam i društvo

1. DIĆE SE POTOMCI JANJIČARA ODAĆE PO ISTANBULU PLAŠIĆE GOSPODU

2. a kako to ide samo deo vojske u puc? dozvolicete mi da priznam da se ne razumem u vojne strukture nista, al nekim razmisljanjem dolazi se do toga da odredjeni generali i visoki oficiri organizuju puc, i oni pod sobom imaju odredjeni broj vojske....e sad me zanima kako taj vojnik se nista ne pita, samo mu kazu e sutra organizujemo puc treba da izadjes na ulicu i da pucas po ljudima i policiji....to mi nije jasno, ustvari jasno mi je, al mi nije jasno kako ti oficiri i generali mogu da imaju kontrolu nad tom svojom vojskom i kako mogu biti sigurni da ce ovi da poslusaju te naredbe.....sigurno se bar neko od te obicne vojske zapita ''cekaj malo koji kurac ja ovo radim?'' stevco mali je govnar inace

3. Једно од основних начела у војсци је непоговорна послушност командантима. Е сад, председник је врховни командант војске, па ту настане јеба у ланцу команде.
    Веома чудновато.

4. sigurno se bar neko od te obicne vojske zapita ''cekaj malo koji kurac ja ovo radim?''

Mozda se i zapita ali kad ce uopste opet imati priliku da gazi narod vozikajuci tenk po centru grada. Sadizam se ne smije podcijeniti.

5. режирано као и свака друга револуција и пуч у новијој историји, цар нека ме исправи ако има изузетака

6. Zato samo i glavni komandant što je naredio odgovara a ostala buranija koja puca ne. Vidi pod Ratko

7. Nek je živ prevrat kad je skinuo Dragu Lunjevic, tačno se iz serije videlo da je zla.

8. Zašto 'nj' u 'janičar" jebemu mater dobijem nervni slom kad to vidim.

Pa dobro, Marko, može da se to tvrdi, ako misliš na zadnjih 30-ak godina, jer se o njima još ništa ne zna (bar što se istoričara tiče), a ja sam jedno 3 puta ovde napisao da je ovo sigurno Erdoanova predstava, znam kakav je psiho

9. To Care, da preuzme vojsku jer je nije kontrolisao.

10. Tako je, uništavanje bedema kemalizma radi konačnog gušenja Ataturkovih zaostavština

11. Promeniću nik u Lazanjski.

12. Car ojebo hobijem! Svaka čast.

13. Jebiga, Tilmo, mnogo se napredovalo od 17. veka naovamo.

14. hahaha bem vas, pa ne lozim se na to
    no sam navikao na ovakve scene, pa reko da podjelim sa vama ako neko hoce da vidi istinu
    sad ispadoh manijak xD

15. CARE NE ŠIRI VATIKANSKE TEORIJE

JANE - JANIČAR

JANJE - JANJIČAR

16. Razbiću te majmune

17. Razbiću te argumentima judeo-masonsko-vatikansko-iluminatovsko-anglo-saksonsko-vikinški kvazi istoričaru.
    DOKLE BRE MISLIŠ DA LAŽEŠ OVAJ POŠTEN NAROD OVDE JERI? DINKIĆU VRNI MI ILJADU EVRI SVE POKRADOŠE

18. Misliš da si smešan, videćemo kako ćeš se smejati pred osmanskom sabljom

19. udri slobodno na viteza red zmaja crni pojas peti dan al istina je jedna izaćiće na videlo spisi iz hilandara staće se na put tvojoj germanskoj kvazi istoriji sa berlinskog kongresa ne zvao se ja srboslav

20. bićeš ti nevjerniče zgažen ko onomad kod varne, ima hilandar opet da se hilandar otkupljuje ko u stara dobra vremena i sve njegovo da završi u tarih arhivesi-ju da proučavaju nove generacije osmanologa dok vama i dalje ljuške piše knjige

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.