Terorizam i društvo

1. не постоје тероризам и промаја, то ми је објашњавао професор на факсу.

2. Ledeni, Islam iako je najstrožija od svih religija, ona propoveda ljubav i mir, gotivi bližnje svoje i ostale generalne momente. Ovaj ekstremizam je kao neizglasani amandman u već postojećem zakonu

Tj. i čru muslidže su protiv njega

3. profesor cega, ako nije fizickog ne priznajem

4. najvece i najbitnije lekcije zivota se nauce od profesora fizickog vaspitanja

5. професор воћарства.

6. narocito kad jebe psihologa i profesorku informatike

7. ona propoveda ljubav i mir, gotivi bližnje svoje i ostale generalne momente

Podlozno je razlicitim tumacenjima. Ko hoce da koristi ljude (narocito neobrazovane i ugnjetavane) svojim ciljevima lijepo ce im objasniti kako im "bliznji" mogu biti samo pravovjerni, ostali su neprijatelji koji zele da ih zatruju i nanose im zlo, odvajaju ih od pravog, cistog islama trte mrte... Religija je jeftino i efikasno rjesenje, ocito lako stvaraju fanatike. Mozda su mogli pokusati politickim ispiranjem mozga ali kao sto vidimo ovo daje rezultate.

8. Znaci opet zidovi iza svega

9. Тхе Проф
    Granjka, u pravu si da je narod na Bliskom Istoku do jaja propatio od i zbog Sila Zapada, vraća se nekadašnjim kolonizatoroma klanje i pljačkanje kolonija...sve to stoji. Ali gde se u celu priču uklapa Islam, i njegova ekstremna verzija Čru Islam? Ljudima su isprani mozgovi da čine veliku stvar ako se samoraznesu među gomilom belaca a time zapravo samo još više potpiruju mržnju ostatka sveta prema muslimanima.

Радикализација Ислама се уклапа у оне празнине у желуцу, џепу и животном простору које су требали да испуне храна, новац и имовина. Пробај да продаш радикални ислам некоме ко има ове три ствари уз себе. Нема шансе. Али неки лик који јебе козу, једе сира и игра кликере са козјим говнима - е, њему се чини сасвим логично да убије и себе и неверника, јер тиме: 1) он лично иде на боље место у џенет, где ће уместо козе да јебе 60 и кусур девица, да једе и пије до изнемоглости; 2) његов непријатељ иди у пакао, чиме ће ослободити места за боље људе и омогућити мир осталим муслиманима.
    Јбг, као Гебелс да им је писао Ислам Чру Стори.

Свет мрзи муслимане јер му је тако лакше да оправда своје поступке према исламском свету. Нама рецимо, Србима, је лакше да мрзимо муслимане, него да сами загулимо курац и почнемо да правимо по 5,6,7-10 деце. Лакше је рећи да су муслимани терористи, него заштити Србе у Косовској Митровици.

10. Jel samo meni ovo zanimljivo?
    90ih kada su pocele da se radjaju ovakve ideje u BiH i Kosovu sa raznoraznim mudzahedinskim pokretima evropa ih je finansirala i podrzavala. Ko ih jebe sada neka se zajebavaju sa njima.
    Isto tako ce im se obiti o glavu i ustase neonacisti.

11. ArminVanBuuren
    Znaci opet zidovi iza svega

Зидови раздвајају људе и градове. Смрт зидовима.

12. Znaci opet zidovi iza svega

Znao sam da si neciji placenik cim postavljas onoliko unaprijed izgubljenih tiketa po svim mogucim temama da ojadis lakovjerne a sad znam i ciji. Vatikansko-masonski prasinar!

13. Armin se raduje kad izlazi beli dim iz dimnjaka!

14. nikome ne zelim zlo, ali slagao bih ako bih rekao da mi srce ne zaigra malo

15. samo je pitanje vremena kada ce se u bg desiti ovakvo sranje...ja kazem---2016. def

16. u zadnjih 5500 godina koliko postoji kosmos nije bilo boljeg momenta da se čovek pomuslimani :D

17. jebace nam mudzosi mater.jedino ako smo im na spisku malo kasnije,pa da ih neko za to vreme smlati.al tesko.

18. Радикализација Ислама се уклапа у оне празнине у желуцу, џепу и животном простору које су требали да испуне храна, новац и имовина. Пробај да продаш радикални ислам некоме ко има ове три ствари уз себе. Нема шансе.

Osim ako si bogati šeik fanatik. A srednja klasa uglavnom neće, to da. Mada recimo kod naše srednje klase ponegde, onako u ličnim kontaktima, vidim jak nacionalni i verski ekstremizam. A i Hitlera je nemačka malograđanština ugojena obožavala, zajedno s krupnim kapitalom.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.