Prodaja antirost kašika opala za 90 posto, kore od banane slobodno bacati po ulici. Tramp dolazi u prvu zvaničnu posetu Srbiji, legalizovano nosanje pištolja i kupovina istih
Oce kurac. Kad bi tako bilo.odmah bi glasao za njega.
Pre bi bilo ovako:
Usao u koaliciju sa Cedom, Srbija u NATO, obavezno je biti peder. Pa on je prvi uveo porez na oruzje govno jedno nikad mu nisam zaboravio.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
pap, prepoznaćeš ga u wink patikama i eurosport trenerci
Video sam ga jednom u BIG trznom centru, al on kaze da nije to on. Odgovara i visina i fizicki opis i patike kakve je u kafani pricao da ima.
Kafana <3
hahaha adike su jos bednije od winka hahah
https://pbs.twimg.com/media/Blw5hgNIIAAscKH.jpg
Sa čim je sendvič danas
#ректед
hah
Oce kurac. Kad bi tako bilo.odmah bi glasao za njega.
Pre bi bilo ovako:
Usao u koaliciju sa Cedom, Srbija u NATO, obavezno je biti peder. Pa on je prvi uveo porez na oruzje govno jedno nikad mu nisam zaboravio.
Прве две стране кочење само такво
ahahahaha odlična tema
EDIT: Svidja mi se Seselj, ali ki nesto govori da je izdajnik pa jbg. Mislim da pljuje opoziciju bezveze i ostalo, ne znam sumnjiv mi je nesto.
Svi znaju Boze pravde, a Naredjenje da majke doje svoju djecu postaje punovazno, rasnog bacaju ko u sparti s avalskog tornja
Prevedena i ponovo odštampana sva dela pisana na ijekavici i jekavici. Prevod uradio Milo Đukanović, kao deo profesionalne rehabilitacije.
Расим Љајић и даље у влади, то се не мења јбг.
Адем почео да пева химну. Уклопио се у остатак екипе, престао да даје голове и пасове унапред генерално.
Jebote, uđem jednom u nikad na forum i ono Šana jebena sa Tešom Tešanovićem...
добро, већ толико не знамо.
nije rekao jebana nego jebena nije mi jasno sta ti izvodis
иди прво научи српски језик, па се јави. :p
ko je tesa tesanovic koji kurac
pa on je valjda među glavnima ili glavni na srbin.info