>> ŽAJKOTEKA <<<" 721 - 740 od ukupno 885">

>>> ŽAJKOTEKA <<<

1. Kad zakasni da popije lekić. Xd

2. Crveni Baron dobija 2 boda.
    Slučajno se našao na četu u LIVE ŽAJKOTECI, i nema ni on pojma kako, ali je osvojio 2 boda.
    Čestitamo!

3. каква ујдурма катанац на тему одма

4. Hvala Zhajk, ovo ce mi pomoci da prebrodim do sledece Zhajkoteke, vec sam poceo da kriziram

5. Kosovo je Srbija je li žajk je l' da m m

6. Ili kosova to kao albanac priznaje xdd

7. Ау па ко је овај чилица што туче ваздух

8. A brate mora biti kosova je Srbija aj žajk daj 20 bodova i novu igru nemoj da me jebeš

9. александаркг

Kosovo je Srbija

Ако ово није, па ево ја не знам...

10. Realno ubio sam ušao sam žajku u glavu na keca sad znam kako razmišlja (hahah žajk razmišlja kakav vic xd)

11. стварно жајк дај човеку 20 поена и цепај даље

12. Реално овај чилица неки Ко сова србија решио цоа шта ссад а

13. ма измислиће жајк сад питај курац шта већ

14. па да не може допустити да га победе

15. Koliko je lud, iznedriće neko rešenje tipa "ko? Sova je dvoglavi orao!"

16. Realno, žajk, opada ti kvalitet, slab si žajk u poslednje vreme, bljesne neki žajkizam ali tanano

17. Konačno rešenje je ptica

Kako?

pa imamo

ko+sova što može biti kos i sova + dvoglavog orla

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.