>> ŽAJKOTEKA <<<" 741 - 760 od ukupno 885">

>>> ŽAJKOTEKA <<<

1. Коначно решење је:

ОК, Косово је Србија!

...оно кад нека држава призна Косова па ово каже јелте јел

2. E i to mi je palo na pamet da bi mogla biti začkoljica takva, tipa albanac definitivno vraća Kosovo i kaže

Ok kosova je srbija evo priznajem

3. Pazi sad kad se Žajk skenja što ste mu na prvu provali žajkizam pa udari kontru kako nije to to i izmisli nešto skroz nevezano za rebus.

4. Oko sokolovo je dvoglavi orao?

5. Žajkizam nikad nije na prvu loptu, opustite se. Siguran da smo od rešenja daleko ko od Meseca...a četvrtak je još dalje :(

6. Moj pokušaj

Uefa mafija

7. nema boga da je tako lako

8. To! Жајкотекирање!

9. Pazi sad kad se Žajk skenja što ste mu na prvu provali žajkizam pa udari kontru kako nije to to i izmisli nešto skroz nevezano za rebus.

Hhahahahaha bice ovako stoposto. Zhajk priznajes li poraz

10. Ja cu probati sa: oj kosovo kosovo zemljo moja voljena

11. Ajde Zajk pros'o rok jbg

12. Zhajk srcka ce da me strefi od tebe

13. Žajk pošto sopstveni rok nije ispoštovao, svima, ma koliko bodova da su osvojili da dodeli još po 10 barem!

14. Banujte govnarka da se ne vraća više kad nas ovako drži u neizvesnosti.

15. црвени картон за Жајка и 100 поена свим уписанима на теми и мршупичкуматерину!

16. ОК, Косово је Србија!

Ako ovo nije tačno ima da uplatim Čavezu 70 dinara da nađe Žajka i da ga nalupa gitarom u glavu.

17. U čemu je problem pi*da li Vam materina balava.
    Imao sam smrtni slučaj, inače stalno sam ulogovan, pa sve pratim, i ako ne pišem ništa.
    Večeras ću napisati bodove, ako ste ih uopšte i osvojili.
    aj doviđenja!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.