Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ispravka, mrtva pička. :)
:place:
sta cete vise.
ne kupuje vutru...
olujni, ne seeeriiii
http://www.youtube.com/watch?v=RB19gt_t82U
Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Smorili ste....sta fali emosima?????
raskinula sam sa deckom.
al ne placem
Bjezi bambi, jebem te glupa! Jaooooj :(
ja glupa?
nisam
ja sam u finom pms i reko mi je da sam debela. picka.
a ja nisam debela. samo sam se malo ugojila i malo mi guzica otisla u vis. al nisam debela.
:plače jer nije videla temu ranije: :plače jer joj mara nije rekla za temu: :plače jer su se Bitlsi raspali: :plače jer je Bori Čorbi neko ukrao bicikl:
Ne smije nikad reci da si debela. Cak i da jesi.
Плачем јер Јана не одговара на ПВТ и сад је свуда пратим!
Na čijem ramenu večeras da kmečim? :'(
el da lavando?
hvala na podrsci. sa moje tacke gledista trebalo bi da bude srecan sto mu muda nisam odsekla nego samo ostavila. sad moze dalje da uziva u vezbanju pravljenja potomstva.
Uvijek. I treba biti sretan jer si tako milostiva.
Storma, nemoj plakati. Bitlsi su u nama. :D
Ja plačem jer... Uh, ne znam ni sam, ali sam vrlo tužan...
Jaoooo devedesete, kad sam mlatio pistoljima i zivio u getu! avaaaaaaj
Možda u tebi, Eldži, u meni su moji unutrašnji organi. :)
:navija i podržava Janu:
peki nisi valjda stvarno tuzan?
elem nemojte plakati. u stvari placite manje cete da piskite.
lavando :) obavesticu ga da treba da bude srecan. kad ga budem gadjala stiklom u glavu.
:pruza rame prekiju i moli se nebesima da nije glavat: :)