Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
:plače jer je majmunoliki magare:
:Плаче јер је вукајлија престала да буде вукајлија:
Kme.
place kad vidi stormu
: plače jer se vratio kao pička:
пута 1000
:plače jer joj je život monoton:
:plače zbog sutrašnjeg prečasa:
ne plačem, al navratio sam da vas malo oraspoložim :D
Лије сузе јер је прост ко непријатни шум воде у ватри
:tapše tužne ljude po ramenu: De, de, sve će biti u redu!!! xD
ne plače,al "bol boluje,nikom ne kazuje"
:пиша по вама да не би плакала:
zna da i milica bol boluje,nikom ne kazuje
:pomera se u stranu: :)
Jutros mi je dolazio pop da sveti vodicu za slavu. Morao sam d' ustanem u 06:50.
Jeste da ne ustajem kasno jer moram d' učim, ali sinoć sam učio do 2 i da ustajem u 06:50 je nehrišćanski i nečovečno. Vodica je mogla da se sveti i u 10, al' pop zapuc'o d' uzima pare od ranog jutra. Još mi erekcija jutarnja jaka, muke žive.
On tandara, mandara i osvećena ti je vodica ja njemu trista kinti. Opet sam se isfrustrirao zbog toga.
Imam neki Engleski danas, sastanak učeničkom parlamenta, moram da pišem nešto o jebenoj Koštani, učim, neispavan sam, 'leba se još nije ispeko, grickam neki keks.
Culle brate, koštana upucava realno... :(
Мени некако лепша чемсуша. Јефтинија од свих тих комерцијалних вода, а некако ми је укуснија.
Kod nas u Čačku i jeste takva. :)
Зато и кажем :Д