SLENG KUP 2016 - ZAVRSENO 1. KOLO - REZULTATI SU U PRVOM POSTU. Parovi 1/8 finala i tema bice objavljeni oko 23h!

1. OK, odoh poslom sad, molim dežurnog moda da preuzme komandnu palicu :*

2. E - i ako bi taj moderator ili neko drugi mogao da mi objasni gde i kada se glasa, nisam dugo bio, pa ne znam kako to vi mladi danas radite :)

3. Kad svi objave definicije, biće i glasanja. Obično bude obaveštenje u editovanom naslovu teme, ili bude otvorena potpuno nova.

Osim ako organizator ne primeni neku novu praksu, već je pokušao sa inovativnim brojem grupa u startu :)

4. Agilni aj dam ti šifru da mi napišeš revijalnu jednu da okačim na temi za takmičenje malo pluseva da nakupim, dišem pluseve, hranim se njima takođe?

5. Chevu, imaš sve u prvom postu, skroluj.

Deki, jeste sve sprdnja i to, sajt ovaj je sranje i čemu to komšija...al dal stvarno misliš da je neko ljuštura ako napiše još neku dodatnu defku na sajtu za iste i sve te defka možda ali samo možda nekom spasu sat, dan, život?

Želim da verujem da reči, kao i muzika, imaju moć da odgovore mladu jedinku da skoči na tramvajske šine podno Brankomosta, znači, metodom felša:)

6. Deki, nemoj me razočarati, možeš to i sam. Mogu ti dati neki naslov, eventualno.

Što se mene tiče, definicije koje ću pisati dok traje takmičenje (koje budu sleng), a nisu takmičarske, mogu i ne moraju da se turaju na temu i u prvi post. Ja ih svakako neću linkovati ovde.

Ako Prof želi da ovih dana maksimalno promoviše takve, kao neku nedelju slenga, okej mi je, mada, ako je tako, lepše je da on sam bira šta će u revijalni deo.

Tačno je da svi volimo da ono što napišemo više ljudi vidi, ali kada bismo tako rezonovali, ja mogu sutra da objavim, lupam, trideset sleng definicija i sve ih ovde linkujem. Nije sportski :)

Zato kažem, Profova tema, neka sam odabere šta mu je reprezentativno za reviju.

7. Eee, ima KAKO, ali ne i GDE i KADA.
    Ne trošim ja reči, kao što Majls Dejvis ne troši fraze lol
    Ali objasnio brat Agilni, sve štima :)

8. Deki, jeste sve sprdnja i to, sajt ovaj je sranje i čemu to komšija...al dal stvarno misliš da je neko ljuštura ako napiše još neku dodatnu defku na sajtu za iste i sve te defka možda ali samo možda nekom spasu sat, dan, život?

Profe brt reklamiraš se ceo vek na sve moguće načine i od tebe se to očekuje, ne zameram ti baš ništa.

9. Agilni
    Deki, nemoj me razočarati, možeš to i sam. Mogu ti dati neki naslov, eventualno.

Nećeš? Ok pitam samo.
    Ostalo tl;dr

10. I'm glad we sorted that out :*

11. F5

Čekaju se sledeći autori:

- Rasni
    - Hajlender
    - Stevčo
    - Dzankee
    - Don brat
    - Rade Klackovic
    - Baron

Se šminkate ili šta? :)

12. Mirisu aprilske noci, na tvoja njedra neverna

13. ne bi mu zubi!
    EDITA:
    PODRSKA TAKMICENJU! PROBERE SE FINIJE DEFAKA!

14. ah svetlana - zašto uvek ovo izgovaram šerbedžijinim glasom

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.