Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
daj ne pali se blek zajebancija je ovo
a sta znam coakg nasmeje me poneka forica, mada ih ne pratim, samo kad neko lajkuje, zvonko u srcu
Neguj mo Srbski jezik su postali ljuti transfer. Ne znam šta da radim...
Kako koji Saša?
http://i.imgur.com/m37paSQ.png
Pa dva sata ti pričam o njemu.
Neguj mo Srbski jezik su postali ljuti transfer. Ne znam šta da radim...
Ja sam ih odlajkovao i zablokirao pre jedno 3 nedelje.. Bas su nepodnosljivi postali.
da li je u planu komercijalizovanje zvonka sada kada je vec na 20k ?
Komercijalizovaće se kad tad... To sad nije važno.
Važno je da Neguj mo treba da se ugasi ili prijavi Cukerbergu. Boli me duša kad vidim ono prejadno skečevanje. Postao me je blam i da koristim reč skeč. Čak mi se i od poy povraća.
Aaaaaaa
Ko je admin tamo majkevam?
Krle, Šomi23 je. Ostale ne znam
Hhahah sisaj ga majmune, nisam ja xd
ne seri da je i tamo shomy
shomy ubio pre neki dan sa onim rucak je bljak, pa ni ti nisi neki lepotan ;) ako je bio on cin imi se da jest
Šomi je ko Mylyca. Admin svega na netu
na zvonku i dživdžiju sam samo, dve najjače stranice na fejsu sig
lenjivac rezurekšn jebeni hahahh to vodi boh. on to radi. on radi to.
Hhahah sisaj ga majmune, nisam ja xd
Hahaha koja kurvica, sad kao nisam.
Tako i fufice kad kažu ma nismo se karali, stavio ga samo dvaput.
stec je bio to brt, gledaj objave koje imaju preko 2k+ lajkova, to sam uglavnom ja
pa ova je sabila, imala fazon 3k, svaka cast stec onda
i daj ugusite grujice i kurce
Jao jao haha
Šomy idi na Negujmo i pravi postere sa poyy
ma opao kvalitet na zvonku, moram priznati to..ali mnogo je bolje nego dok je arkan bio admin, morao sam ga eliminisati zbog toga, neki to nazivaju sujetom, ali avaj ;))
negujmo je pokupio fore sa zvonka kao i 90% stranica te sadržine na fb...samo što ih oni prosipaju do iznemoglosti i na daun način pa zato smorili
kad vidim da se y pise umesto z skoci pritisak na 200