Dživdžan - edicija glasač Radulovića

1. Pa rekao je da zivi od tih para, posto trenutno nema zaposlenje.

2. ^ I to već nekih pešes godina ja msm

3. zapravo, nije mi jasno ni kako se trenutno ne kupa u parama, a prodao firmu adobiju za solidne pare

вероватно је добар део улагао док није пукао интернет бабл кад су се стропоштале многе акције.

4. Zivi od preduzeca sto je pokrao

5. Objavio blog na b92 sta je kao stecajni upravnik i svi odjednom aha ok onda brt nisi ti krao

6. Armine nemoj vise pls

7. Pa rekao je da zivi od tih para, posto trenutno nema zaposlenje.

није баш пријавио ни неку уштеђевину агенцији кад је ступио на функцију.

8. Ne znam sto zmuris na to pap

9. Ajde ja sam nubara nek mi neko kaze sta radi stecajni upravnik, znaci to i to

10. Ova tema kao anti DJB izgubila je malo na smislu sad. Dobro, nije skroz, ali ako više ljudi podržava Radulovića nego Dveri DSS, onda šta, praviti dživdžan temu Dveri DSS?

11. pazi, kad pokrenes neki startap kao sto je on pokrenuo, do trenutka kad neka veca firma oce to da kupi je ostalo nekih 10-15% osnivacima u najboljem slucaju.

da kazemo da je u idealnom slucaju sam osnovao firmu, proso kroz 2 kruga investicija bez ikakvih finansijskih problema da mu investitori obaraju procenat, i da je ostao bas dobar, uzeo je 15% od onog za sta je prodata firma.

ako je uzeo odmah te pare, i nije ulagao, odbi jos 30-40% od toga na porez. ako je ulagao onda mozda i dalje ima akcije, mozda je i izgubio, ne prica se.

u realnom slucaju, uzeo je 5-7% od vrednosti prodaje, i ulozio verovatno odmah na neko drugo mesto da mu ne pojede porez novac, i sad verovatno i ako nema kesa, ima akcije u nekoj vrednosti kojoj god.

12. A što se tiče Radulovića, koliko je on opljačkao, on je mala maca u poređenju sa Koštuničinim privatizacijama.

13. armine, idi malo na svez vazduh, leba ti.

14. Hej!
    Polako sa Arminom!

15. Jebote, jeste vi normalni? Ako je Radulović uzeo toliko i toliko novca kao stečajni upravnik toliko firmi u stečaju, imate li pojma koliko je uzeo onaj ko ih je poslao u stečaj, kao i onaj ko je bio na vlasti dok su kroz stečaj provedene?

16. u tim it startapima i ostalom, obogati se poneko bas puno, ostali onako, skupe fine novce, ali daleko od toga sto se zamislja.
    dosta njih i ostane na foru da je radio za neku firmu to vreme, da bi mu vise ostalo nego ovako.

17. Ova tema kao anti DJB izgubila je malo na smislu sad. Dobro, nije skroz, ali ako više ljudi podržava Radulovića nego Dveri DSS, onda šta, praviti dživdžan temu Dveri DSS?

ова тема је за радулефана који смара понављањем фраза. није ни анти дјб, чак ни анти-радуловић пошто нема анти-кампање за покрет за који више од пола србије није ни чуло. тако да после ових ствари само им расту вјуови, шерови, лајкови. зато сумњам на гвозздена да је део кампање достајебило коју води један бивши отпораш. тако је гвоззден успео да намами и нермина да повећа покрету рејтинг и резултате видимо на сајту РИК-а!

18. evo, npr musk i njegov brat, osnovali firmu na pocetku, radili, i prodali je za bas fine novce compaq, i opet:

In 1995, Musk and his brother, Kimbal, started Zip2, a web software company, with US$28,000 of their father's (Errol Musk) money.37 The company developed and marketed an Internet "city guide" for the newspaper publishing industry.45 Musk obtained contracts with The New York Times and the Chicago Tribune46 and persuaded the board of directors to abandon plans for a merger with CitySearch.47 While at Zip2, Musk wanted to become CEO; however, none of the board members would allow it.37 Compaq acquired Zip2 for US$307 million in cash and US$34 million in stock options in February 1999.48 Musk received 7% or US$22 million from the sale.46

je zavrsio sa 22mil, sto je odlicna cifra za 4 god, jer je prodata firma za velike pare ali eto, 7%, iako je samo sa bratom pokrenuo firmu. da je pare uzeo i doneo u srbiju, ostalo bi mu 15ak, verovatno manje. iako je firma prodata za 307+34 mil.

radulovic je od svega toga dobar mozda milion, u akcijama, od kojih dobija sta dobija mesecno. mozda i vise, al ne verujem.

19. drugim recima, inzinjer je, verovatno nema para kao trgovci, ekonomisti i tako to. nema mnogo novaca u tome kad pravis nesto novo, jedan od milion dogura bolje nego da je preprodavao nesto ili presipao novce kao investitor na tom nivou sve vreme.

20. Musku sad da oduzmeš sve pare što ima i daš hiljadu srpskih dinara, za godinu dana bi opet bio milioner.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.