e zhajk

1. ajde ispricaj ono sedim ti ja jedne godine eee opet

2. Hahha ili ono bila ti dva drugara avijona

3. saće zvezda svetlana zvezda da zaključa
    jesam pogodio?

4. ma nema zakljucavanje ovoga svetlana i chegitaur prste k sebi o.

5. Žajk, sada kad si pustio Rađarda iz podruma, nema razloga da ne napišeš neki nov vic nema ga na internetu i po novinama vic

6. Е ЖАЈК МОЖЕ НЕКИ ПАМФЛЕТ БРТ? ГЛАДАН САМ ЗА ЈЕСТИ

7. hahahahah pamflet
    zadnji put sam se toliko smejao imenu hrane kad je om kupio pajglu

8. kladim se da je vukajlijas sa kojim si isao na pajglu pajko np

9. hahahh om==pajko np

10. pa desi ti meni zhike,sunce moje

11. Kako majstor kordunaš na gradjevini objašnjava svom pomoćniku da postavi pravilno letvu?

12. haahahahaaa već je smešno

13. ovo "kordunaš" dodaje posebnu aromu pitalici, baš me zanima šta je odgovor, ali neka još malo, neka krčka se

14. dajem vam još malo vremena ,pa onda postavljam
    mala pomoć
    ima veze sa autorom iznad mene

15. Sta, kaze mu da broji nulu?

16. zera je malo nešto, ne znam ovo drugo, kao kant?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.