e zhajk

1. pff,zhike,bio si pozitivno mekana glavica sad si negativno mekana glavica

2. aj zdravo
    aj doviđenja
    dok se nešto ne promeni, pa me privuče nazad
    Zhajk ume - Zhajk zna

3. boh :-*
    žajk, ne idi tek tako

4. svetlana,promeni ime teme u ,,e,zhajk PICKO,,
    !!123 :DD

5. nema smisla, ollanik, otišo čovek, a mi da tako

6. pa stvarno, a taman postalo interesantno

7. Žiko, hvala na vicu o majstoru kordunašu i njegovom pomoćniku kojeg nema u novinama i na internetu.

8. Možda mu đida struja.

9. izrastao mi je tumor od žxajkovog skeča

10. au, ol, sad kad se nisam ugušio od smejanja

11. беше присмишно првих минут, два ал онда некако поста лејм

12. ja se setio danas u basu tog klipa krenuo da se davim,ljudi okolo gledaju cemu se smejem toliko hahhah

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.