Hemingvej - Selindžer - Bukovski

1. Nesto ne volim ta domundjavanja pisaca. Kad cujem da je neko djelo odgovor na neko drugo u mojim ocima ono izgubi 10% svidjanja/ocjene/necega.

E da, što se ovog tiče, spojluje li išta čitanje Bludnog sina pre Lovca u žitu jer sam negde pročitao kako je Bludni odgovor na taj roman?

2. Istina. Meni je neko ko se opterecuje Selindzerom isto kao neko ko se opterecuje gledanjem farme i parova. Zaludjujes se tudjim zivotima dok ti tvoj prolazi

3. Hahahahhaa retarde nije odgovor na roman nego je samo parodija na naziv romana. Aj molim te pali s teme

4. Isao sam i ja, pa sam malo sazreo i okrenuo se knjigama, pa sam jos malo sazreo i okrenuo se zivljenju svog zivota a ne citanju tudjih zivota

mislis da muzika, sport, filmovi, knjige ne treba da postoje.tvoje glediste se svodi na to.a to je pogresno.sta imas protiv ako neko jednom u mesec dva procita knjigu.a uz dobro org vreme moze da se procita i vise.samo 20 str pred spavanje svako vece

5. Druze svaka cast svakome ko cita, gleda filmove slusa muziku, ja npr ubijem par sati dnevno tako necim (sat dva) ali ovaj oblak nabroji ovde 50 pisaca i o svakome ima neki komentar i kritiku. I jos pise on neke price romane. Bolesnik lelemudski

6. pa mozda covek vec 15 god cita po sat dva dnevno.znas koliko knjiga moze da se procita za to vreme onda nije nikakvo cudo sto se razume u pisce niti ispada lelemud.

7. Za mene isti retard kao neko ko igra dotu/lol/kanter po ceo dan, majke mi. Ali oni bar ne tripuju da su uzviseni zato sto igraju to, ko sto vi tripujete da ste uzviseni zasto sto citate

8. Vidiš Bane ja sam studirao književnost i radio kao novinar. Tako da mi čitanje i kinematografija spadaju u neku vrstu hobija. Ali se isto tako bavim i street workout-om, svaki dan po nekoliko časova. A na ovom sajtu ima ljudi sa većim književnim znanjem od mene i sa tim nemam problem. Tebe muči nemogućnost argumentovanog mišljenja

9. To tvoje mozda ne postoji jer lik:
    -cita knjige
    -kritikuje knjige
    -pise knjige
    -malo mu je to pa otvara teme o tome ovde
    Dakle fanatik, zaludjenik, opterecen

10. ko trpiuje da je uzvisen??ovde si i mene svrstao..ja koji sam se ponizio pred bogom-prvo i osnovno-pa onda i pred ljudima.koji je svoj ego sveo na minimum.sram te bilo klevetnice.ako postanem mod banovacu te zbog ovog trajno, kad god postanem a postacu veruj mi, moj je red

11. Lololo, pali ti sa teme Bane, bar će biti manje daunštine poz

12. Rasni je za ovog Tales

13. Sta da pricamo mi vise, studiras knjizevnost jebenu, predavaces deci u osnovnoj srpski jezik za 30-40k ako ima posla ako nema trazices od tate da ti da i to je tvoj zivotni zenit jebeni.

14. Završio sam i možda ću raditi za manje novca od tog. Ali verujem da sam do sada zaradio više od tebe, pošto sa tim koefecijentom inteligencije jedino možeš da servisiraš tv na stomaku teletabisa. poyyy

15. Бане дебели, znam ja tebe i znam sta ti mislis.mislis da si u pravu i da ko ne radi kao ti taj gresi, samo je tvoj put ispravan..i onda kritikujes druge bez da razmislis jer ti razmisljanje nije jaca strana a ni objektivnost..dzabe ti pare, fina devojka te nece hteti!!!!!

16. Roman bukovskog je ham on rye, a od selindzera the catcher in the rye. To je jedina slicnost

17. Imam finu devojku, ima sve desetke na faksu, nisi mogao zaraditi vise od mene nikako jer sam solidno bogat, a to sto mi se sere od vas "nacitanih filozofa i neradnika" nema veze sa mojom inteligencijom

18. Hah, do jaja što si sastavio normalan odgovor. hvala puno

19. znaci ok je citati sat dva dnevno, tako si rekao ali ako neko postavi temu na forumu vezanu za knjizevnost onda je neradnik i filozof.jao bane pa ti ni tok svojih misli ne mozes da pratis

20. Kako ti je okej devojka, ako ima sve desetke na faksu. To znači da ČITA? Da li si siguran da imaš devojku uopšte?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.