Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
papučaru :))
Zeko ako ti ne gledaš takve filmove odakle ovakva slika na sajtu?:)))
cccc, jaoj Zeko...
ćuti, sakrij to:)
ovaj, duško, hm, kako da ti ažem, pa, to je, znaš, moja tamna prošlost:)
Zbrisah da vidim komentare....Pa stvarno odoh!;-)
Obrisao sam, samo da ti kažem nije lepo da gledaš takve filmove... a da me ne zoveš da gledamo zajedno:)))
hahaha, vid stvarno obrisao:))))
sad neko da vidi ove postove svašta može da pomisli:))
ccc
Pa nisam ja neko ko će sada da ide od jednog do drugog i da priča "Zeka ovo radi, Zeka ono radi..." ja sam fin, kulturan, vospitan...:)))
A šta mogu da pomisle?;)
ništa
ne znaju svi ovde zeku
Zeko budi mi pozdravljen moram da idem:)))
idi pa nam dođi
http://vukajlija.com/propao-po-so/130327
mali, eno ti odgovor tamo
spori ste, spori.. oduzi se ova... :)
fala zeko:)
nešto ti nije ono dobro, nema ništa iza linka, jesi stavio| crticu?
jesam nego mi obrisali defku:(
aha, jebiga:)
Koga?
vratio si se:)
kakav je to noćni život:))
nikakav, do prodavnice i nazad, i posle pojedeš skoro sve što kupiš u istoj:(