Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
i sve to opet iskakiš, i ajmo jovo nanovo
haha, jebeš život:)
nešti i ispiškiš:)))
šta ćeš, mora se:)))
da, nešto i ispiškiš, a nešto i povratiš:)
To kad mešam pića, mada to je bilo samo u početku,kada ga organizam tretira kao strano telo, mislim da je moj organizam pronašao neku funkciju koja zahteva redovne količine alkohola:)))
hahaha, moj se lako navikne:)
Mada odavno se nisam olešio...
ni ja, i fali mi
ustvari, ja se i nisam nikad olešila baš ono, do kraja, a i ne bih ni volela, al mi se pije....
Zamisli ovako Merlot 2x0.75 i pohovani kačkavalj, čisto za meze:)))
pohovani kačkavalj, uvek
merlot beše vino?
ne pijem, ali zato može viljamovka:)
Sa krušku unutra, hmmmmm.....
aha, ili domaća šljiva, al ako je stvarno dobra i pitka
i kad se dobro najedem, mogu da pijem kolko oš:)
Samo nam još i muzika fali i da za igramo:)))
Ja i dalje igram ovako
može može:))
Zeko lepo mi spavaj, pošto ja idem u krevet:)
idem i ja sa tobom:))
Ej, džavolice :)
vidi slikicu :)
http://img192.imageshack.us/img192/6151/9sh8ykrukrwpt0sjx5yt.jpg
hahahahaha, bravo!
Бззззззззззззззззззззз....:)
tiiii! :)))
Cao merci :)))