Prebacivanje iz Gimnazije u Medicnisku
  • Firex

Pozdrav,
    Idem u Zemunsku gimnaziju, prva sam godina, zeleo bih da se prebacim u medicinsku koja je takodje u Zemunu. Vrlo mi je tesko u skoli, a i vec nisam siguran da li zelim/da li cu ici na fakultet. Konkretno me zanimaju vasa misljenja/predlozi/saveti.
    Takodje da li je moguce iz medicinske upisati fakultet. Kakvi su vasi utisci o skoli?
    Hvala

• oblakmatori

Iz medicinske nije moguće upisati fakultet. Da li si ikada čuo da je neko iz medicinske upisao Medicinski?

• Ledeni

Samo budi ono sto jesi.

• Firex

Cuo sam da jr nrko upisao fakultet tj. moja komsinica je.

• Skočimiš

Prebaci se. Gimnazija je Goku Rac.

• Shir Kahn

apsolutno te podrzavam.

• Џереми

tehnička škola > gimnazija

• Џереми

tehnička škola > gimnazija

+1

• Тхе Проф

Da li si ikada čuo da je neko iz medicinske upisao Medicinski?

• Џереми

Nikad neću razumeti likove koji imaju potencijala za faks još od osnovne i zanima ih to nešto a oni debilerosi upišu gimnaziju. Pa čoveče ako te već nešto vuče zašto ne bi upisao neku školu srodnu tome, bolje imati neko predznanje, unaprediti ga, nego učiti istoriju i geografiju četiri godine ko slepac.

• Пипач хлеба

Биће боље за 2 највише 3 миленијума.

• SokOdZove

škola je evropska izmišljotina

• Радјард Куплунг

Јамајчанин

Nikad neću razumeti likove koji imaju potencijala za faks još od osnovne i zanima ih to nešto a oni debilerosi upišu gimnaziju. Pa čoveče ako te već nešto vuče zašto ne bi upisao neku školu srodnu tome, bolje imati neko predznanje, unaprediti ga, nego učiti istoriju i geografiju četiri godine ko slepac.

ovo ko da slušam mog drugara koji je glup ko kurac jebeni i priča: "ja sam završio najtežu srednju školu u beogradu"

teslu završio

koje bre kurčevo predznanje iz srednje tehničke škole u Srbiji, jeste vi normalni

• Gvozzden

kakvo bre predznanje i sranja ništa neće naučiti nigde ni u kojoj školi ni na kom faksu kad budeš počeo negde da radiš naučićeš posao upiši gimnaziju tu je bolja ekipa nego u bilo kojoj srednjoj i to je to

• Радјард Куплунг

naravno, tehnička škola ima svojih prednosti - ne moraš mnogo da se pereš, delom jer se ni ostali neće mnogo prati, a delom zbog toga što nemaš žensko u školi zbog kojeg bi se prao

• Џереми

ovo ko da slušam mog drugara koji je glup ko kurac jebeni i priča: "ja sam završio najtežu srednju školu u beogradu"

teslu završio

hahaha dobro to jes u pravu, al kaem za ove tzv "talente"
    poznavao sam lika koji je od šestog osnovne uveliko učio programiranje i išao na takmičenja redovno..upisao meščini osmu brate. plakao je koliko ga je smaralo sve tamo. istina je da se ne uči ništa po tehničkim i da je društvo jedna teška kurčina, al opet... ma ko ga jebe, bole me kurac iskreno, nijedna škola ne valja , to je zaključak
    Loše praksa u tehničkim je samoubistvo

kakvo bre predznanje i sranja ništa neće naučiti nigde ni u kojoj školi ni na kom faksu kad budeš počeo negde da radiš naučićeš posao

+1000

upiši gimnaziju tu je bolja ekipa nego u bilo kojoj srednjoj i to je to

ae neka bude ~~1

• Makaronac

idi u medicinsku srednuu
    tamo ima višđe pički
    šanse da ćeš uhvatit za guzu rastu za 37%
    a tek što ćeš imati slika sa njima, za 400%

EDIT:

šanse da se zaposliš nakod srrednje su u korist medicinske
    sa gimnazijom možeš samo da drkaš kurac

• Ledeni