U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pozdrav,
Idem u Zemunsku gimnaziju, prva sam godina, zeleo bih da se prebacim u medicinsku koja je takodje u Zemunu. Vrlo mi je tesko u skoli, a i vec nisam siguran da li zelim/da li cu ici na fakultet. Konkretno me zanimaju vasa misljenja/predlozi/saveti.
Takodje da li je moguce iz medicinske upisati fakultet. Kakvi su vasi utisci o skoli?
Hvala
Iz medicinske nije moguće upisati fakultet. Da li si ikada čuo da je neko iz medicinske upisao Medicinski?
http://www.politika.rs/old/uploads/rubrike/170180/i/1/Slobodan-.jpg
Samo budi ono sto jesi.
Cuo sam da jr nrko upisao fakultet tj. moja komsinica je.
Prebaci se. Gimnazija je Goku Rac.
apsolutno te podrzavam.
tehnička škola > gimnazija
+1
Nikad neću razumeti likove koji imaju potencijala za faks još od osnovne i zanima ih to nešto a oni debilerosi upišu gimnaziju. Pa čoveče ako te već nešto vuče zašto ne bi upisao neku školu srodnu tome, bolje imati neko predznanje, unaprediti ga, nego učiti istoriju i geografiju četiri godine ko slepac.
Биће боље за 2 највише 3 миленијума.
škola je evropska izmišljotina
Nikad neću razumeti likove koji imaju potencijala za faks još od osnovne i zanima ih to nešto a oni debilerosi upišu gimnaziju. Pa čoveče ako te već nešto vuče zašto ne bi upisao neku školu srodnu tome, bolje imati neko predznanje, unaprediti ga, nego učiti istoriju i geografiju četiri godine ko slepac.
ovo ko da slušam mog drugara koji je glup ko kurac jebeni i priča: "ja sam završio najtežu srednju školu u beogradu"
teslu završio
koje bre kurčevo predznanje iz srednje tehničke škole u Srbiji, jeste vi normalni
kakvo bre predznanje i sranja ništa neće naučiti nigde ni u kojoj školi ni na kom faksu kad budeš počeo negde da radiš naučićeš posao upiši gimnaziju tu je bolja ekipa nego u bilo kojoj srednjoj i to je to
naravno, tehnička škola ima svojih prednosti - ne moraš mnogo da se pereš, delom jer se ni ostali neće mnogo prati, a delom zbog toga što nemaš žensko u školi zbog kojeg bi se prao
teslu završio
hahaha dobro to jes u pravu, al kaem za ove tzv "talente"
poznavao sam lika koji je od šestog osnovne uveliko učio programiranje i išao na takmičenja redovno..upisao meščini osmu brate. plakao je koliko ga je smaralo sve tamo. istina je da se ne uči ništa po tehničkim i da je društvo jedna teška kurčina, al opet... ma ko ga jebe, bole me kurac iskreno, nijedna škola ne valja , to je zaključak
Loše praksa u tehničkim je samoubistvo
+1000
ae neka bude ~~1
idi u medicinsku srednuu
tamo ima višđe pički
šanse da ćeš uhvatit za guzu rastu za 37%
a tek što ćeš imati slika sa njima, za 400%
EDIT:
šanse da se zaposliš nakod srrednje su u korist medicinske
sa gimnazijom možeš samo da drkaš kurac
hahaha JA + DWUG MOY <3
Baja jebe, a ti Kale gledaj...