Гласање за најлошијег лика на сајту

1. a STA KAO RUGAS MI SE SAD KAO JA SAM OPASAN PA MORA IZVINI JEL TO JEL ZATO IZVINI

2. Nije nije pogrešno si shvatio nisam mislio ništa loše

3. кад почиње гласање?

4. hahaha skocimise

inace voleo bi da mi vukajlijasi kazu sada zasto je ok prozivati ulicu i to,a nije sela...po meni ni jedno ni drugo nije(a ako jeste onda su oba)a meni deluje ko da samo ulicu prozivate i sve to lagano ide a kad neko nesto lose kaze o selu nekome odmah krenu napadanja...nisam to samo maestru rekao

5. Moja poslednja drogaska aktivno je bila koks za 10 godina mature a pre te koks za moj rodjendan, siguran sam da se premekane glavice ne caste na taj nacin ali sta ja imam iz ovog pravdanja ko vas jebe

6. Da da ali odgovori ti meni na pitanje sa prošle strane prijatelju

7. ahahah koks vau ludilo idemo mnogo smo ludi, 2 puta šmrkali koksu životu, jebem te živote kofo govana

8. Ima tu jos nekih stvari za koje bi mi premekani Reme napisao “hahahahaha” npr da sam bio nudjen da dajem pod kamatu i nudjen da radim sa drogom kojom hocu i to od strane lobanja pravih ali ja nemam potrebe za tim jajarenjima jer vozim auto od 13k evra (reme ce opet napisati hahahahahah)

9. jer vozim auto od 13k evra

sirotinjo

10. Ovo sto kaze Skocimis. Uau dva puta smrkao koks i misli da je mudo. Koliko sirotinjska spika.

11. Slušaj druže, boli mene uraczaganje šta ti voziš reci mi kako ulaziš na vuku a nema interneta đe živiš (tvoje riječi)

12. Ne mislim da sam mudo, samo kazem da nisam takav kakvog me oll pretstavlja

13. e da si ovo da rekao nekoj neartikulisanoj glavi ljutoj on bi ti rekao A STA TI SE MENI TAKO OBRACAS KAO DA STA SI BEZOBRAZAN TI JELI

14. Pa dobro ol ti nisi neartikulisana glava

15. ma zajebavam se ima tako nekih da se drkaju kad im kratko odgovorim kao sta si nadrkan

16. i ne moraju biti neartikulisane glave

17. олл, да ли би за било кога овде са форума икада до сад могао да процениш да би могао да буде нека опасна глава?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.