Гласање за најлошијег лика на сајту

1. Znam brt baš, ali i meni nekad kad pričam s nekim i odgovara na sve jednom rječju odma pretpostavim da je nadrkan ili neš

2. Msm ne uzrujem se ali pomislim da nešto to nije ok

3. pa mogao bi za nekoliko njih,truc
    ali nebitno je jako,ispada da mi je bitno jer mi postavljaju pitanja o tome a ja odgovaram,ajde reci koliko puta od mojih hiljadu ili koliko vec postova na forumu si video da dovodim u bitnost dal je neko zajeban ili ne...uglavnom kad je neko ispomleksiran onda ih napadam,ovako nikad ne bi napao nekoga tek tako u fazonu U AL SI NEZAJEBAN STA TRAZIS TI OVDE AJDE MRS i slicno mahahh

4. питам онако, јбг. почела је мало да смара та ваша расправа, а интересује ме ко би могао да буде зајебана глава. можда торазулу евентуално. нико други ми не пада на памет.

5. https://vukajlija.com/forum/teme/70333-glasanje-za-najlosijeg-lika-na-sajtu?strana=13#post_3811188

Znam brt baš, ali i meni nekad kad pričam s nekim i odgovara na sve jednom rječju odma pretpostavim da je nadrkan ili neš

a uglavnom nije nego je uglavnom bolje sto krace odgovoriti,realno

i ovo sto si mi rekao da,bolje sto si mi iskreno rekao kratko da,nego da si pisao ,pa tako bi trebalo da mislim da jeste i slicno xd

6. питам онако, јбг. почела је мало да смара та ваша расправа, а интересује ме ко би могао да буде зајебана глава. можда торазулу евентуално. нико други ми не пада на памет.

Sta ti bre ne pada na pamet sta tebi ima uopste nesto da pada na pamet jeli bre sta se mesas ti ovde uopste picko jedna

7. CIJA RASPRAVA SMARA BRE

8. Ako neka kisela glavica vukajlijaska nije skapirala ol i ja smo zajebane glave i drug raja jos jedini moze da se meri sa nama po ljutini i to je to kome smeta neka ostavi podatke da porazgovaramo malo u tri oka(jer ce mu jedno biti zatvoreno naravno)

9. Pseto je neartikulisan al ozb xD
    on bi me maltretirao sig (sig)

10. Oll daj neki post o psihofizickim postavljanju u odnosu sa neartikulisanim glavama

11. Ako neka kisela glavica vukajlijaska nije skapirala ol i ja smo zajebane glave i drug raja jos jedini moze da se meri sa nama po ljutini i to je to kome smeta neka ostavi podatke da porazgovaramo malo u tri oka(jer ce mu jedno biti zatvoreno naravno)

ahhahahah izmucene su vukajlijaske kisele glavice

12. Pa ja sam ti sam rekao da bih te maltretirao tako da ne vidim razloga da ti to pominjes kao neko otkrice

13. ovo je maestru rekao inace,nije meni

14. ja ću vam dostaviti svoj CV i motivaciono pismo za ljutost i ljubaznost, mada mislim da me to što sam studirao društvene nauke odmah izbacuje iz konkurencije jbg sta cu

hahah maestro se pokunjio pomalo cini mi se vec

15. Maestro daj neki post u kom objašnjavaš kako ulaziš ođe bez wifija i neta

16. Tacno zamisljam sebe kako probavam nesto da se ulizem psetu i bohoru, onda izazovem kontra efekat i pseto me isutira nogama a bohor kaze “ajde pusti ga jebo te on” a sve to zbog tog neisukustva da ulice i neumeca psihofizickog postavljanja u tim situacijama

17. Ima dosta ljudi ovde koji su kao ljute glave ali su zapravo ljute kao kad kupis ljutu papriku i sad ona se zove ljuta i svi je smatraju ljutom a ustvari je ko trava kad je jedes znaci neljuta totalno i bljutava je jer nema ukus nikakav cak ni ko obicna paprika e tako su o oni sto se misli da su ljuti a neljuti su totalno bljutavi i gori od obicnih neljutih ljudi jer neljut nije sramota naravno nema ni razloga da bude svako ima izbor ali kad je neko kao ljut e to je sramota

18. Maestro daj neki post u kom objašnjavaš kako ulaziš ođe bez wifija i neta

Tako sto upalim net na mobilnom daunko

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.