Stojan
  • Роки Билбао™

Daklem, radi se o jednoj od najgenijalnijih stvari ikada zabeleženih. Legendarni Stojan, Dragica i misteriozni ljudi koji su ih svakodnevno terorisali putem telefona. Koliko sam upućen, radi se o ljudima iz okoline Kruševca. Milion dobrih fora iz najmračnijih delova ljudskog uma i stvari od kojih je džigerica htela da mi pukne od smeja.

Ima li koga da zna ko je čovek koji je zezao Stojana i odakle je, tj. da je malo više upućen u ovu priču. Ko ne zna o čemu se radi:
    https://www.youtube.com/watch?v=B8jI1y5zucY

• plok

znam da je stojan umro,a ne znam za lika sto je zvao,cuo sam da je u zatvoru bio zbog toga valjda hahah

• ps

Ja sam cuo ali malo je verovatno da je zaglavio mardelj za ovo a da kad su ga priveli trazio jedan poziv na koji ima pravo i da je zvao stojana xd

• S

https://www.youtube.com/watch?v=FP1RwBMCXgU

Od tih zajebancija ova je neprevazidjena.

• ArminVanBuuren

hahaha stojan je tako 2004. al evo prekidam od smeha

• ps

Sine ugasi telefon tamo xddddddddd

• Радјард Куплунг

jebeni stojan, preslušao sam pola sata prošle nedelje

• velikiblek

Hahahahahahahahahaha

• Марко 

није га звао из затвора то је неко измислио, баш пре неки дан је неко објашњавао ко се баш доста разуме у стојана

• Petar Pan Pezo$

hahahah moram kasnije da preslusam ovu budalu

• ps

Pa ja kazem da je malo vetovatno ali eto tako sam cuo

• ArminVanBuuren

eo prica za grasak

Prica je ovakva:Lik je imao video klub negde tamo sredinom `90 u Podgorici.I sve bi bilo ok,da nije u medjuvremenu snimao sex sa zenom,da ne bi deca nasla tu kasetu,on na njoj napise grasak..posle proda video klub i kaseta sa graskom ode kod ovog sto je kupio i tako obidje celu Podgoricu..i tako su ga razni likovi zezali sa "Mene treba grasak"

• Pajo Dačak

eo prica za grasak

Prica je ovakva:Lik je imao video klub negde tamo sredinom `90 u Podgorici.I sve bi bilo ok,da nije u medjuvremenu snimao sex sa zenom,da ne bi deca nasla tu kasetu,on na njoj napise grasak..posle proda video klub i kaseta sa graskom ode kod ovog sto je kupio i tako obidje celu Podgoricu..i tako su ga razni likovi zezali sa "Mene treba grasak"

Ovo mi zvuci kao zajkov vic.

• Deku

Je l' ti to Neša rek'o? JEL TI TO NEŠA REKO SVE TI JEBEM JOJ SA ZUBI BI TE KLAO!

• Роки Билбао™

GOTOVSI KOLAČ TI JE SPREMLJEN!

• Роки Билбао™

JEBEMLITI MAMU GAĐAĆU TE PUŠKOM USKORO!

• Бане дебели

Kad sam ja bio klinac svi smo imali njegove snimke na telefonu. Medju nama je kružila ova priča:

Stojan nije dozvolio ćerki da se uda za ovog što ga zove, pa je ovaj iz besa revolta i nemoći počeo da ga zove i zajebava.

Kasnije sam prestao da verujem u ovo jer je očigledno da Stojan ne zna ko ga zove na telefon, a da je to stvarno dečko njegove ćerke, prepoznao bi.

Ostale priče koje kruže internetom:

''Ovaj što zove Stojana zove ga iz vojske. Dosadno mu u vojsci (na straži ili gde već) pa zajebava nedužnog lika da ubije vreme.''
    ''Lik što zove Stojana je na kraju završio u zatvoru''

• Бане дебели

Urbana legenda:
    kad su uhapsili toga sto ga je zajebavao on pitao da nazove nekog iz porodice
    ali on je opet zvao njega

• Бане дебели

Ja lično mislim da on ima dobar motiv da ga zajebava ovako

• Роки Билбао™

Lik koji ga je zvao poznaje Stojana sto posto. Preslušaj opet, zaključićeš sam. I ja sam čuo da je zbog ćerke navodno.