Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
FINALE: Kvejk (ceo narod) vs. Txe Prof (par glasova samo, ali najslađih)
MEČ ZA 3.MESTO: Mici (ceo narod) vs. Crveni Baron (par glasova samo, ali najslađih)
1. Kvejk
2. The Prof
3. Mici
4. Crveni Baron
Molim modove da lagano pristupe odabiru sadržaja...ako hoće, tojest:)
Čestitke svima i zahvalnost onima koji su na bilo koji načon učestvovali u ovom takmičenju, vidimo se uskoro!
P.S Odvratni pokušaji destabilizovanja takmičenja ispali smešni, pobedilo je drugarstvo.
Koliko si sebi kao drugi izboksovao odabranih?
Pokušaji nisu odvratni i nisu pokušaji nego realno stanje stvari. Organizuješ takmičenje da bi menjao pravila i teme u hodu kako ti odgovara nameštaš žiri i slično. Ti si Stevčo u tom nekom svetu. Idi cimaj Čegija da zaključa temu sad da se ne bi videlo sta ko piše.
Može lok na namešteno takmičenje.
EDIT: drago mi što će Kvejku odabrati nešto, dobar lik.
Istina, Kvejk je izrezonovao dobro u par ozbiljnih postova.
Kako ocenjujete njegovo forumovanje na skali od celtic do pappet master?
Arminvanburen nege, tako.
0,32 papeta
Dajte mi 2 Dekyaoda i za 2 meseca ću da pokorim svijet
dajte mi dve cokule i proći ćemo 340 na sat u krivini
Haha
Dajte mi Glavnog i njegove orake i podići ćemo astru na barske stolice
Cestitke svima, Mici se obratih na defki, evo ovde i Kvejku, i Profu i Baronu! Svidelo mi se i kako je kreirano takmicenje i to sto niste jedni druge sabotirali. Eto. Pozdrav od clana zirija. :)
Iskorišćena si na najpodmukliji način zarad nameštanja jednog takmičenja. Kako se osećaš sad svesna toga?
dajte mi jednog deki aoda i biću ciganin al najlepši
da li je jebeno moguće da si rođen na isti datum ko i ja jebote
Malo si ti stariji rekao bih
Haha
Hvala Energiji što se javila, hvala Bohoru na razotkrivanju mene, ostalima ugodnu večer želim :)