ANTIPOSLOVICE - Finale i Meč za 3.mesto - OTVORENO GLASANJE POČELO I TRAJE DO SUTRA U 20H!

1. ?GLASANJE PUBLIKE GOTOVO, ČEKAJU SE GLASOVI NAMEŠTENOG ŽIRIJA.*

2. ZVANIČNI REZULTATI (žutom bojom obeleženi pobednici parova):

FINALE: Kvejk (ceo narod) vs. Txe Prof (par glasova samo, ali najslađih)

MEČ ZA 3.MESTO: Mici (ceo narod) vs. Crveni Baron (par glasova samo, ali najslađih)

KONAČAN PLASMAN NA POSTOJU "ANTIPOSLOVICA" KUPA

1. Kvejk
    2. The Prof
    3. Mici
    4. Crveni Baron

Molim modove da lagano pristupe odabiru sadržaja...ako hoće, tojest:)

Čestitke svima i zahvalnost onima koji su na bilo koji načon učestvovali u ovom takmičenju, vidimo se uskoro!

P.S Odvratni pokušaji destabilizovanja takmičenja ispali smešni, pobedilo je drugarstvo.

3. Koliko si sebi kao drugi izboksovao odabranih?

4. Pokušaji nisu odvratni i nisu pokušaji nego realno stanje stvari. Organizuješ takmičenje da bi menjao pravila i teme u hodu kako ti odgovara nameštaš žiri i slično. Ti si Stevčo u tom nekom svetu. Idi cimaj Čegija da zaključa temu sad da se ne bi videlo sta ko piše.

5. Može lok na namešteno takmičenje.
    EDIT: drago mi što će Kvejku odabrati nešto, dobar lik.

6. Istina, Kvejk je izrezonovao dobro u par ozbiljnih postova.

7. Kako ocenjujete njegovo forumovanje na skali od celtic do pappet master?

8. Arminvanburen nege, tako.

9. Dajte mi 2 Dekyaoda i za 2 meseca ću da pokorim svijet

10. dajte mi dve cokule i proći ćemo 340 na sat u krivini

11. Dajte mi Glavnog i njegove orake i podići ćemo astru na barske stolice

12. Cestitke svima, Mici se obratih na defki, evo ovde i Kvejku, i Profu i Baronu! Svidelo mi se i kako je kreirano takmicenje i to sto niste jedni druge sabotirali. Eto. Pozdrav od clana zirija. :)

13. Iskorišćena si na najpodmukliji način zarad nameštanja jednog takmičenja. Kako se osećaš sad svesna toga?

14. dajte mi jednog deki aoda i biću ciganin al najlepši

15. da li je jebeno moguće da si rođen na isti datum ko i ja jebote

16. Malo si ti stariji rekao bih

17. Hvala Energiji što se javila, hvala Bohoru na razotkrivanju mene, ostalima ugodnu večer želim :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.