Patike

1. Ps nemoj da te iznabadabadam

2. Realno su ove crvene samo za mtv crnce. Ja imam bele i crne jer su do jaja. I inace imam vise pari obuce nego farmerki fazon

Ove asiks nisam video sto je djoks okacio al izgledaju lepo sta.

A ti kelte poredis do jaja to, profi asiks sa najjeftinijim modelima najka...tako mozes da kazes i da je pasat skuplji od mercedesa a klase jbg. Imas i nju balans skupe patike pa su tesko sranje

3. aj postujte na sirotinjskoj spici, batalite više ovu temu, posraste se na sve što iole valja.

4. Gledao uživo kako japanac dizajnira u SolidWorksu neki deo za patiku, baš mu jebu kevu kad se daju u nešto

5. Planinaro, mislim da si ti ovde taj koji je partibrejker, pa još u kompletu sa ovakvim rečnikom, stvarno si za zaobilaženje.. tražiću tvoj ban i brisanje tvog naloga ako još jednom pokušaš ovakve vratolomne egzibicije

6. Sto ne nosite starke angeli?

7. Hipsterski je baš a i pederski

8. Uz starke mora i ešarpa inače ne

9. Isto ne mogu zamisliti da obujem starke

10. Ne idu starke uz BMW slazem se

11. Imam i plitke i duboke, milina

12. Starke su za devojke i Čaveze svakojake, svakako za proletarijat.. i oblačiš se prema starkama, a ne obrnuto.. duboke su lepe, ljubičasto-belo-crne sa nekim urbanim motivima.. i naravno tanke noge kao preduslov da starke imaju smisao.. meni je najjače kad ih nazuju debele rokerke sa svojim junećim butinama i bukvalno ih razvale onako

13. Mnogo vas biju kompleksi momci

14. Osvezenje je konacno videti raspravu o ukusima razlicitim, bilo da se radi o odeci, hrani ili kolima, toga nema generalno.

15. meni je najjače kad ih nazuju debele rokerke sa svojim junećim butinama i bukvalno ih razvale onako

Kakva je ovo istina

16. neko mi rekao juče da su posle 40sete patike modni no no. da li je to istina?

17. ma ne, samo rokaj

18. dobro bi bilo ovdje imati više od jednog mišljenja

19. ma jok, nego samo pažljivo biraj prilike i modele

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.