Patike

1. Ove su Pani idealka za tebe u tim godinama
    https://i.imgur.com/kSj1Qbh.jpg

2. paninaro
    neko mi rekao juče da su posle 40sete patike modni no no. da li je to istina?

U nekom paralelnom univerzumu bi mišljenje nekog ko daje "modne" savete bilo bitno.

3. Kad sam bio klinac bilo je starke ili er maks. Sad je ermaks ili cipele jbg starke su degenskije od patika za fudbal wink, ko obuje wink za fudbal je samo seljak ili nema love a ovaj sto nosi starke je samo degen

4. E aj ne gubite se.. boli me kurac za tvoje patike paninaro.. tebi ako ćemo realno najbolje stoje sandale na vunene čarape.. u skladu sa energijom koju emituješ, smaraču

5. Umbro su bile patike za fudbal bogatih klinaca, onih što su navijali za Real ili Barsu.. ja sam igrao uglavnom bosonog ili u čarapama, mama mi nije davala da prljam patike..

6. nije ti to lose, mogao bih japanke na vunene carape

7. hahahahah imam ove gornje

8. Starke djevojkama pristaju lijepo

9. Hahahaha mačak mora da je bob rock, jedino on i dalje vjeruje da sam žensko.

10. Mnogo se bre tripujete, ko da je bitno ko kakve patike nosi

11. Patika covjeka krasi a tortu orasi

12. Verovatno ih nosiš kad padne sneg u Budvi, paninaro ;)

13. Plidu zar ti nisi neka bečka Hrvatica, ne reci da sam se ložio bezveze

14. Не бих старке носио па да ми плате да их реклмирам.

Ни мени није јасно што је ово Селту сиротињски. Сиротиња више носи оне класичне патике, највише на Ер Макс него на било које друге. Једино не ваља што сад све марке имају овакве моделе (бели ђон и обод ђона).

Јако сам задовољан овим моделом, пошто нисам успео да нађем Адидас Копа.
    https://www.sportvision.rs/files/images/slike_proizvoda/B74706.jpg

15. I starke i air max su ocaj zivi, skoro niko ih vise ni ne nosi osim onih koji tripuju neke rokere ili dizelase

16. истина мујо

17. Djevojka ima bjele i duboke braon kožne i šta znam ok je na neke tanke pantalonice kad su u žene noge tanke ko svirajka
    Smrt je kad crne starke nosi gotičarka neka koja ima i karmin i lak na noktima crni i sve ostalo crno na njoj osim belog lica kao sir
    Ove Celtove Adidas su baš pristojne patike šta znam

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.