Patike

1. Bolje mokasine da obuješ jebeno

2. jbm kakav smo mi narod ogavan i zasluzujemo sve sto nam se desava, ovaj covek sa zakasnelim pubertetom da svoju rec da vise nece da kroci na sajt sad je dosta dza bu ja imam svoj obraz, svoju cast necu vise nikad slovo ovde napisati i posle tipa deset dana se vrati i ponasa se ko da nikad nije izjavio i dao rec da ce da uradi ono sto je reko, a sto je najstrasnije niko mu to ovde ne razmazuje po faci.....i onda kao a sta cemo sa jasenovcem, sta cemo sa olujom....sve zaboravljamo...

3. ovo su starke i zamenjen djon i samo stave svoj brend i kosta skoro ko tilmova plata

4. pa ove bas mogu da se nose uz sta god hcoes.teget-crna slaze se uz sve.izgledaju kao da ne vrede te pare ali to i nije za ljude sa primanjima od 300-400e

5. samo sto ce da traju 10 puta dze od starki

6. pa ja bi jedva cekao da mi se pocepaju da ne moram vise da ih nosim

7. Brt nebitno je što se boja slaže, ovo može samo Djoković da nosi fazon uz šorc neki kad ide u prodavnicu

8. Zamisli tragediju da ovo obuješ na farmerke jbt

9. A što se tiče toga da je cena ljuta pa da se kurčiš, yeezy nema ispod k evra a ovo im je jedan od retkih solidnih modela
    https://cdn.runrepeat.com/i/adidas/25221/cp9652-men-yeezy-boost-350-v2-adidas-black-red-mens-black-red-fa46-600.jpg

10. I može da se nosi samo na trčanje jbg

11. sta je ovo izgleda ko ona riba kad se napuse onako

12. Axaxaxa ona što obraze naduva da zaplaši naoadača

13. Bolje mnogo izgledaju kad se obuju, ali poenta je da koštaju 2,5k, a izgledaju kao da su 70-100 evra

14. sigurno da je neka riba bila inspiracija za ove patike,

15. Upadljive su zato što su neuobičajene, ne zato što su lepe.. ne sviđaju mi se.. Kashofe daj neke zimske

16. Da im je i đon crn bile bi lijepe

17. па добро зими се то кроз блато и остале неприлике офарба то је то

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.