Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ima i s crnim đonom
https://www.sportvision.rs/files/images/slike_proizvoda/AQ8754-001.jpg
па ето наравно да има 2018а је
Kad bih nosio duboke patike ove bih kupio, da
Poslednje duboke sam imao sa 7 godina ili 6 čak i svetleo im je đon pozadi kad zgaziš
Maco zimi kanadjanke samo, 35+ god nike kanadjanke, ispod toga timberland i udri
Boh nasao sam u avionu reklamu za cipele sto dodaju 7cm visine, ima modela milion, nisu ni puno, od 130 do 350 evra (mada su iste takve samo obicne 30 evra maks u bilo kojoj radnji) znaci gonimo do 185+ lagano u njima
Ma kaki to
Ja baš super nosim svoju visinu
Ja sam u Salzburgu uzeo ove Nike Air Force 1 bootse, jebu mamu, bas izgledaju badass. Platio ih 200 eura tada bile tek uletile na trziste.
Ne znam kako da okacim sliku sa fona, a podijelio bi da vidite kakva su perverzija
Ahahah znam za te patike....zamisli jbt ides da se upoznas sa ribom, ona se nalozi ti je odvedea kuci izujes se i bukvalno misli da he trolujes kao ajde bre ispravi se
https://www.sportvision.rs/files/images/slike_proizvoda/AQ8754-600_1.jpg
Ove ljubičaste nosim već par mjeseci, solidno preljepa patika.
Jbt samo rastegneš pertle i zategneš malo ovlaš oko članka, najbolje da ću da ih zašniram kao da ću ih ponovo skinuti za deset godina
Svaki muškarac jednom u životu mora da uloži dio svog novca u patike na čičak. Ja sam to morao saznati na teži način.
Kad su te hapsili?
ovi skočimišove mi se đasve.
Boleo bi da sklopim neki ugovor da narednih godinu dana svaki mesec primam 300k koje moram da potrosim samo na garderobu i obucu ju al bi kupovo svega
ove skočimišove imam crne platnene sa crnim djonom i plavo oker kožne sa oker djonom.
a ove yeezy mi se ne svidjaju jedino mozda uzmem jedan duboki model nije los
patike idu nanoge
I patike samo kožne ništa krpa ništa platno ovo ono