Patike

1. Long distance hiking ima svoja pravila.

2. U cemu gulas kuvas?

Majav ne osudjujem ja nikoga samo ti rode nosi sta oces sto se mene tice teska sranjcuga

3. Reme, da li imaš desnu nogu?
    xd

4. https://preview.ibb.co/frTjOm/IMG_20180130_180446.jpg

2300 din u autletu,slucajno naleteo nisam imao u planu da kupim nego aj kad su dzabe. Prosecan kvalitet ok udobne,za te pare par meseci da traju i dobro je.

5. знаш шта је још џабе брате џорданке за 9 иљада оргинал само реци који број носиш

6. Na prosloj strani je bilo 10,daj za 7 i moze xd

7. U cemu gulas kuvas?

stan-šerpa, napolju kotlić lolo

8. знаш шта је још џабе брате џорданке за 9 иљада оргинал само реци који број носиш

to za ove sto imaju velilu zelju da budu visoki, ne bih da upirem prstom, ali za prova. <3

9. Majav javi se da idemo na hajking, ja imam mckinley jaknu i quechua torbu xexe i salomonke imao sam, sad neke everett treking patike.

10. па немају џорданке штиклу

11. jel stvarno imaš džordanke orginal na lageru, koje? za drugara pitam ostr

12. немам на лагеру али могу да ти дам контакт да види шта му се свиђа пошто овај кинез шаље интернационално

13. https://imgur.com/a/lhEO9
    ево неких скриншотова, ово се креће од 2 до 3 сома динара кад преведеш из јуана

14. 9 soma a..pa koliko su kod nas po radnjama, nemam predstavu, nikad nisam ni razmatrao dzordanke

15. u bazu oko 150 hiljada

16. купио неки наш тамо 10 пари различитих патика, све уредно етикете кутије кесе и квалитет

17. ионако их праве тамо и кошта их израда типа 114 динара урачунато и за руке

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.