Е, немој да лажеш, стално ово радиш. Добро, не баш стално, али повремено и довољно континуирано да нисам више могао да ћутим. Ја сам такав, не могу да ћутим.
portugalci cim naidju na malo pokretljivije/brze protivnicke igrace,primaju 2-3 gola.matora i spora im je zadnja linija+psihopata pepe koji ce nekom nogu polomiti u prvom minutu.
Može lako da se desi i da ne prođe Portugal, Austrija će hteti da se čupa jer im sigurno nije dosta samo grupna faza, a Island može da bije Mađare i eto
Па тако је једном био у потпуно праву па је попио бан од једног слабо активног модератора.
А реално, заболе ме да гледам 20 страница уназад у теми где се непрестано постављају коментари да случајно не бих написао сличан коментар.
alo Portugale đe ti Ugo Vijeira hahahahahhaa
Ало, Фернандо Сантош, ђе ти је победа без Уга у саставу? Ахахаха!
Приметио сам да ово често радиш, неко баци солидну форицу и ти онда поновиш то исто, само што успеш сваки пут да срочиш некако рогобатно.
Зашто то радиш, брате?
Мрзело ме да гледам претходне стране, дошао и написао тако, јбг...
Е, немој да лажеш, стално ово радиш. Добро, не баш стално, али повремено и довољно континуирано да нисам више могао да ћутим. Ја сам такав, не могу да ћутим.
Busted!
NEMOGUDAŽIVIMJANEMOGUDAUMREM....
Стеване, зашто, али зашто стално имаш потребу да претерано да сереш (још и лажеш, а мене нападаш).
Иначе, Португалци су Роналдо и 22 суфлера, зато им је четвртфинале плафон.
portugalci cim naidju na malo pokretljivije/brze protivnicke igrace,primaju 2-3 gola.matora i spora im je zadnja linija+psihopata pepe koji ce nekom nogu polomiti u prvom minutu.
lololololo
Može lako da se desi i da ne prođe Portugal, Austrija će hteti da se čupa jer im sigurno nije dosta samo grupna faza, a Island može da bije Mađare i eto
Кад Португалци нису освојили Еуро 2004. кад су били најјачи и кад су били домаћини, неће га освојити у скорије време.
Stecan je uvijek u pravu, cak i kad nije!
То је тачно.
Па тако је једном био у потпуно праву па је попио бан од једног слабо активног модератора.
А реално, заболе ме да гледам 20 страница уназад у теми где се непрестано постављају коментари да случајно не бих написао сличан коментар.
Fendere nije korektno postovati na temi ukoliko nemas sve cinjenice!
Haos sa Rasnim večeras bio...i biće, kapiram:)
http://vukajlija.com/svetlana/727331
Е, Пајо, ако је тако, онда да читам од прве стране. Онда извини, Стеване, много сам неки непажљив човек. Стварно није лепо од мене.
Profe čemu definicija koja je obrisana na temi o fudbalu?
U pravu si, spemujem, može ban.
Nisi me razumeo, pitao sam te koji je cilj ili poenta linka?
Ma jok, samo te postove koje kopiras, cekaj da se malo olade da te neb stecan ufatio! ;)
Profe zamolio bih te da mi stvarno odgovoriš na pitanje. Baš me zanima odgovor