ukenjalo island.u prvom su se gubili po terenu ko da nikad fudbal nisu igrali.sve duge lopte roma su prosle.u drugom bolje,al izvukli se na srecu i zbog toga sto su portugalci cigancine pedercici koji ako ne uvaljaju 4 gola iz 5 sansi pocnu da kunu sudbinu kletu i siluju do kraja tekme svaku loptu.u svakom slucaju mi drago zbog islanda.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Upravo, ps, onako kako ume. :)
Bar se nadam, inače sam u kurcu.
Portugal dobija inače.
Island je Grčka 2.
Aj mrš i ti.
Koji kurac ima išta da piše kad ja sam nisam dao te informacije.
Koga boli kurac za tebe degenkou mali
Renato sancez treba da da gol da vrati kosmos u ravnotezu
A ako ga ne da i ostane ovako ps je ubo finu kvoticu tunajt salalalalam
Tebe očigledno majmune samo ideš i pišeš posle mene.
Ajde Portugal daj ga cigani glupi.
Spanija i Portugal najveci cigani ikada.
dooobar island.
Gde god da nesto napisem uvek je posle tebe debilcino siris se ko izbeglica u trosobnom
Hahahahahahaha ovaj fazon je bio u rangu onoga : BITAN SI KO ZADNJI BRISAČ NA JUGU XD
Ne zvati pedera Ronalda na sledeće prvenstvo. Do sad je mogao 4 gola dati. Tošić bi 1 ubo na njegovom mestu.
Recitatoru maleni
Rasni ne znam što se ne ogametiš. Napušavaju te svi jbg jer ideš i vređaš ljude bez veze ni sa čim izazvan
Пола Рејкјавика на трибинама
Island prolazi grupu... ne Island dolazi do četvrtfinala
3% svih islandjana(sa sve decama i babama) je u francuskoj, rekord
ukenjalo island.u prvom su se gubili po terenu ko da nikad fudbal nisu igrali.sve duge lopte roma su prosle.u drugom bolje,al izvukli se na srecu i zbog toga sto su portugalci cigancine pedercici koji ako ne uvaljaju 4 gola iz 5 sansi pocnu da kunu sudbinu kletu i siluju do kraja tekme svaku loptu.u svakom slucaju mi drago zbog islanda.
ŠVABO OSVAJA.
Ало, Фернандо Сантош, ђе ти је победа без Уга у саставу? Ахахаха!
Поздрав за Тибора и честитке на победи против Југоисточних Немаца.