Evropsko prvenstvo u fudbalu - Francuska 2016.

1. Ахахаха!
    Па то ти је кад сви покупимо коментаре са страница типа Дневна доза Дрљаче или Дневна доза просечног звездаша, онда се и деси да се копирамо. Кад се Лари није наљутио, не знам што се Стеван нервира?

2. Фендере, нисам тражио извињење, него ме занимало зашто то радиш. Необична навика, није као да си узео нешто с твитера, па просуо овде да испадне да је твоје, него дођеш и поновиш одмах одавде нешто и то увек незграпно, да кажем. Али уместо одговора сам добио извлачење, негирање и на крају јефтину иронију... Куд и поменух... Ја и моји прсти!

3. Poenta linka je da klikom na isti otvoriš novu karticu na internet browseru i potom pročitaš sadržaj iste...Si glup, šta?

Drugo, el istina ono što mali retard napisao je?

4. Па то ти је кад сви покупимо коментаре са страница типа Дневна доза Дрљаче или Дневна доза просечног звездаша, онда се и деси да се копирамо.

Па могао си раније да кажеш ово, сад већ има смисла.

5. Čekaj uz tvoj opis uz link čime se tačno raduješ? Nemirima na Vukajliji, pretnjama deci članova? Ne razumem baš poentu

6. Poenta je da si se od svih ljudi na moj post javio baš ti, koji si i pomenut u Rasnijevoj sramotnoj "definiciji", te bih te zamolio da sad ti meni odgovoriš da li je njegova optužba ka tebi opravdana?

A nemirima se uvek radujem, mojne misliš da si ti jedini :)

7. Ja se zapravo ne radujem nemirima. Prošlo me je to.
    To sam hteo da čujem, tako da mali retard ništa nije manji retard od tebe po ovome jbg
    Evo ti odgovor.
    http://vukajlija.com/forum/teme/70425-evropsko-prvenstvo-u-fudbalu-francuska-2016?strana=19#post_3527918
    Nenad iz okoline Maldenovca

8. Pseto je posle naveo puno ime i prezime, a Pseto i ti ste na Forumu povezaniji od Koza Nostre, da se ne zajebavamo.

Jebe me žena sad, moram gasim ovo, nije ni bitno. Mali je banovan zasluženo, ali je prljava igra prljava igra. I mojne misliš da ovo "jbg" ublažuje tvoje imenovanje mene retardom. Ružno se ponašaš, Šone. I to, pazi, na netu.

9. Kvota 1,05 je bila da će neko da ostavi klip iz kengura na ovo šone

10. Ok Profe. Ajde onda kad ti žena bude dala vremena objasni mi lepo tvoj post sa linkom one definicije koji cilj ima i poentu i ja ti se izvinjavam i povlačim reč javno. Do tad si retar u mojim očima. Ugodnu noć želim

11. Ma Pajo je izBosne, pusti...

12. Ma Pajo je izBosne, pusti...

Pa i ti si iz Mladenovca, pa te ja ne zezam :D

13. Gluposti jebene pa sve i da si sudija. Šta tebe boli kurac da l sam ja lepio njegov link fejsa ili ime ili prezime ili nešto što se već zna od informacija. Nema izvinjenja ostaje mišljenje da si retard koji se raduje ili nemirima ili pretnjama. Ne treba slika

14. Hvala na tvom mišljenju i indirektnoj potvrdi tvoje inkriminisanosti u priču.

Slika stiže sutra, ne brini :*

15. Čuj on se brine da se meni ime ne ukalja da ne budem nepravedno optužen. Evo usraću se jbt

16. Mislim da treba da kucaš translate.com :)

Laku noć sad stvarno, svi znate da se zovem Papuča:)

17. Зашто то радиш, брате?

Зашто то радиш

...:dramska pauza:...

брате

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.