Evropsko prvenstvo u fudbalu - Francuska 2016.

1. sreca pa nemaju dzamije ovde inace bi sa minareta hodza zapojao

2. Brate ovo se igra u Francuskoj....

3. ali španci idu na italijane, a vels na severnu irsku. pa nabijem ti na kurac format platini smradu raspali korumpirani

Ne kontam zasto ne ide prvi na treceg, a drugi na drugog...nekako mi to logicno!

4. Ima više prvo i drugoplasiranih od trećeplasiranih pa možda zato

5. Sistem takmičenja gowno

6. drugoplasirani iz grupe A igra sa drugoplasiranim iz grupe C
    +
    prvoplasirani iz grupe D igra trećeplasiranim iz neke od grupa B/E/F (kako se ovo gleda nemam pojma)

prvoplasirani iz grupe B igra sa trećeplasiranim iz neke od grupa C/D (opet ne znam kako)
    +
    prvoplasirani iz grupe F igra sa drugoplasiranim iz grupe E

prvoplasirani iz grupe C igra sa trećeplasiranim iz neke od grupa A/B (isto ne znam kako se ovo gleda)
    +
    prvoplasirani iz grupe E igra sa drugoplasiranim iz grupe D

prvoplasirani iz grupe A igra se trećeplasiranim iz neke od grupa C/E (nezz kako ovo)
    +
    prvoplasirani iz grupe B igra sa drugoplasiranim iz grupe F

+ obeležava ko će se sa kime potencijalno dalje sastajati

7. Cenim da su unajmili tim sudoku stručnjaka da sastavi ovaj sistem takmičenja.

8. Sistem unistio prvenstvo, em ukrstanje katastrofa em svi na 0:0 igraju zvizde im jaja

9. Ma ja generalno navijam na ovom prvenstvu da šiptari ispadnu. Ostali neka se poređaju kako im volja.

10. I ja, zato sam navijao protiv turaka. Sad navijamo za zlatana da popisa svoje muslimane jednim zgoditkom lijepim

11. Cobi ne znam dal si u toku ili u gonzo fazonu ali moras ijekavicom da pises povrijemeno ok?

12. Rumuni su u odsudnom trenutku razočarali. Morali su da reše Kozojebce. Njima i Turcima da vidim leđa, pa da lepo pratim Euro bez nekih navijačkih tendencija.

13. kako smarate sa fudbalom

14. Rumuni mi srusili tiket dovoljan da neka porodica ode na more

15. Jebeni Tatarušanu, tatarin prokleti. Samo što zaplakao nisam.

16. Dzoni, pa Albanci su ispali. Sjebali ih Irci minimalnim porazom.

Jos kroasani da ispadnu u ja zadivoljan.

17. Dzoni, pa Albanci su ispali

Znači kozojebci nemaju ama baš nikakve šanse?

18. imaju, zavisi samo kako će proći današnje utakmice. Najvjerovatnije neće proći ali i dalje imaju matematički šansu.

19. Tilmo se bas onako razume u evropsko prvenstvo

20. Tilmo daj analizu belgije i svedske

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.