potencijalni protivnici hrvata u osmini finala su trećeplasirani iz grupa B, E i F. znači slovačka, belgija ako izgubi od švedske i iz ove poslednje grupe može bilo koja da im dođe. nakon toga idu na poljsku/švajcarsku. sa te žreba će biti i portugalci i vrv belgija.
sa druge strane žreba španija, italija, nemačka, engleska i francuska
Ne zajebavaj da Ćilmo još uvek daje analize :)
ŠVABO OSVAJA
Tilmu je analiza srednje ime
Will Grigg's on fire
Your defence is terrifired
Tilmo ne seri pederu ja navijam za Hrvate
Desi Dž koj kurac
Ja navijam za Italijane jer su oni Crnogorci katolici.
Za Hrvate jednostavno ne mogu da navijam jer ako budu fazon u top 4 neće moći sljedećih 20 godina da se živi od njih...
Albanjerosi imaju šanse, ono 0,0000000001%.
Srecom Irci izgubili samo 1:0 pa su ispred šipaca.
Sad još bohorovi hrvatići da litnu sa prevenstva i ugodjaj potpun.
Neće Hrvati ništa spec uraditi jer sada su istripovali da su velesila i popušiće već sledeću nekim autogolom preretardiranog Domagoja Vide.
Oh to bi bila muzika za moje oči.
Ne znam, Domagoj mi se doima kao takav neki auto gol tip.
https://scontent.fbeg2-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/13475166_10154175895800340_2324766872184438929_o.jpg
Au vidi ga Djoni, resurektovan od strane Berika Donderiona specijalno za EP (:
Des Skauz.
Dzoni odaberi mi nesto brt
potencijalni protivnici hrvata u osmini finala su trećeplasirani iz grupa B, E i F. znači slovačka, belgija ako izgubi od švedske i iz ove poslednje grupe može bilo koja da im dođe. nakon toga idu na poljsku/švajcarsku. sa te žreba će biti i portugalci i vrv belgija.
sa druge strane žreba španija, italija, nemačka, engleska i francuska
Kompa Modrić ako bude igrao sledeću tj ako se oporavi Hrvati ulaze u 4 najbolje ok?
Pseto da, samo nek tebi odabere gowno jedno kosovarsko samoživo
Stvarno je đubre bečmensko sebično, ja ne mogu da verujem
Ej, Kosovar je to. Ko Bugari samo što neće s leđa. Sve je isto, ne znaš čemu da se nadaš