Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ma znaš čemu da se nadaš. Alavo to, sve bi za sebe samo.
http://net.hr/sport/svaka-cast-komsije-iz-srbije-ne-prestaju-stizati-cestitke-vatrenima-na-fenomenalnoj-pobjedi/
H V A L A ! <3 :))
Nema na čemu Ljooobawy
Samo da znaš da sa ove teme samo ja navijam za vas (daj pičke) axaxaxax
Tilmo bi voleo da ispadnete
Džoni pričamo o ljudima koji kućevni plac prodaju po 3 puta je l treba još nešto da napiše?
I ja navijam za Hrvate, šta sereš samo nemoj Kosmajca da ti zovem!
Ko je vatreni navijač vatrenih (hehe) ja sam
Boh......čitam ja postove tu i tamo......
bombas :*
Xaxaxax ja sam!
nije meni do nogometa, koliko volim da ljubav pobjeđuje, a primitivizam izumire....
:: :*
Ja se juce obradovao golu ko da su nasi dali
NEĆEŠ JEBATI SALE!!!
Juče bih navijao protiv Španaca pa sve osim sa Turcima i Albancima da su igrali lolo
+1
Nije loša ova komad. Al nek ispadnu kroasani ipak a ja ću da je tešim. Win win situejšn.
Pozz boh jes dobar
Dobar brate. Ko dobar dan
Navijao sam za ujkiće protiv cigana posle sam bičevao sebe se
Zašto ne nosiš onaj avatar jebo te Deni
Deny*
Tako treba lepi