Fantasy UEFA Euro 2016

1. 20 бодова и још тројица, од којих је један Дармијан који је прво испао из прве поставе, а сад га нема ни у овом комбинованом саставу.

Спашавај, Де Брујне.

2. A daj ubaci kjelinija jedi govna

3. Ne nadaj se, nema ništa od toga.

Bar da Sirigu izvuče klinšit, da se ovo usrano kolo bar malo popravi. Kapiten mi ima -2, pa ok.

4. Samo kjelini mi ostao, defanzivci katastrofa ovo kolo, nijedan klin sit, veznjaci takodje...ronaldo i nojer i eto to mi je od poena

5. A italijani ga primaju u drugom sad sam igrao na lajvu na irce i beldzium

6. Jbg, bacaš pare bezveze, nema ota posla ništa.

7. Aj da vidimo ok

8. Kenjatoru, u isto vreme, u 85. ti ulazi tiket :)
    Ok, razumeš se, propao sam na faantaziju, nemam ni 25 u ovom kolu.

9. A tu si...brt ovo ep najlakse na svetu za uzimanje love

10. Bio sam spreman ćaletovu platu da uložim da Irska daje gol i pobeđuje. Žabari bi ispali budale da nisu prodali tekmu.

11. Zato što mu ćale ne radi nigde xDDD

12. Ps, pratim te ako ti tako fino ide, daj kad bude osmina tamo prosledi prognoze, da i ja uzmem gomilu novaca, sam numem.

13. Nije mi dao ćale platu a mrzelo me didem do babe da tražim penziju.

14. A i nije neka plata.

15. александаркг
    Ps, pratim te ako ti tako fino ide, daj kad bude osmina tamo prosledi prognoze, da i ja uzmem gomilu novaca, sam numem.

Računajte da ste u minusu po 100 evra bar, uvek tako bude jbg

16. Ja tol'ko još imam na raspolaganju, taman si ubo, dakle ne pratiti šiftara nikako, još mu je sad ispala Albanija, biće kivan, bacaće pare neraazumno.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.