Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
и њега и ове бомбе деведесетих
a imaju svoje igralište, ne kapiram što su došli ovde
неко им запишао песак
usrali ga sami, pa sad oće i ovde
Moram nekom da se pohvalim. Jednom sam imala devojku, mislim da ću opet.
Jer sam govno muško
Ok
Drugarice Katrin, hvala vam što ste to podijelili s nama. Priznanje problema je prvi i najbitniji korak ka izlječenju.
što je to problem, celtic?
Gospođo Kosmo, jeste li čuli nekad za šalu?
Psihopato
Шећераши су свуда
Nego da kažem ceci koja se umislila da je moćni rendzer sto je dobila ulogu moderatora.
NEMAŠ PRAVO NIKOGA IZ ČEKAONICE DA NAZIVAŠ RETARDOM, A POGOTOVO NE SVE ČEKAONIČARE, AKO NIŠTA BAR POLA NJIH SU BOLJI LJUDI OD TEBE.
Koliko me nervira ova priča ja pametan vi govna. Pa ima retarda u čekaonici, ali vredjati najaktivnije ljude na sajtu je baś trulo. I dje vam je kafana sad???
E vuče samotnjaku
Vuk Mob
брате свако има право да чекаоничаре назива ретардима зато што и јесу, чак и космополита
*aktivni retardi
Maestro je takozvani kafanijaš, barem je seba tako zvao i jesu onda svi iz kafane retardi? Ima degena poput zesa, rmula i aleksa, ali da su svi retardi-nisu.
Čekaonica najaktivniji deo sajta.
Pa aktivni retardi