Imate li devojku i zašto ne?

1. Zašto ova tema živi?

2. Daj išmih koji ti je kurac nema te pola godine i onda ostaviš 20 postova u kojima samo jebeś majku pretiš i sereš nešto.
    Poduvaj nam jaja brate!

3. све време сам ту само нисам имао замерке. пратим форум и то је то. и онда дође група неинтересантних дебила међу којима си и ти (до јуче сам мислио да си само досадни клинац али марко је у праву, солидан си ти кретен) и попне ми се на курац. шта друго него да вас напушим курцем јер за боље нисте

4. Smeta ti jedna tema, smeta ti odabrani poster MRŠ!
    Ajde nastavi da psuješ majku random korisnicima sajta vukajlija.com ako će ti biti lakše da smiriš frustracije iz stvarnog života.

5. Jebem majku ljudima po forumu hehehehe kako sam kul a oni glupi hehehehe

6. зашто то што сам те напушио курцем јер си смарач значи да сам ја исфрустриран?

7. Joj vidi ovih neinteresantnih e sad ću ja da dodjem sa nečim zanimljivim, za početak ću da im psujem majku 4-5 puta dok me konačno ne primete hehehehe

8. Ишмих
    зашто то што сам те напушио курцем јер си смарач значи да сам ја исфрустриран?

Naravno da si isfrustriran i to u stvarnom životu pa dodješ da budeš mudonja barem na vukajlija.com, ali ne ide jebi ga.

9. Srbiji krece na bolje. Ko ne vidi ili je corav ili misli lose o svojoj zemlji.

10. Mnogi su navikli samo na lopovluke, da lagodno zive na racun drugih! Sada kada se rad ceni njima to ne odgovara!

11. Sruseni su objekti predvidjeni za rusenje ali ne u pravo vreme i zbog toga ce biti kaznjeni.

12. Ово што радите - боли.

13. Mani se teorija zavere, sacekaj da vidimo ko su pravi krivci za ovo pa cemo dalje lako.

14. marko jel tebe stvarno toliko svrbi bulja ko će da bude na sajtu a ko neće ili jebeš... nervira me ovaj nervira me onaj, oće li otići više itditd standardna tirada. manje smaramo mi predozirani bombama što vam ulećemo u facu, nego vi sa spikom "kaće više otići ovaj ili onaj retard". trpali nas ili ne, smarate do jaja

15. i što su bombe zaključane a ovo nije
    to da se trpa vuk ahahaha

16. aj makni mi se i svi vi što usiljeno prenagljeno na sve strane zovete sve daunima osim sebe same

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.