Ja u školu idem i dobar sam đak - takmičenje II

1. Profe ti si ko mali komšijin pikinezer, samo ideš i ćivkaš okolo dok ljudi ulaze i izlaze mu iz dvorišta.
    Ja ti napišem da si sujetno govno ti dođeš i edituješ post Pajtezovom forom s drzge teme koju sam oplakao. Solidan šuk
    Idi okupljaj ekipu kojoj je dozlogrdila ovakva Vukajlija xaxaxaxaxax
    Tilmo pobedio - takmičenje solidno je

2. Ok brt, ja sujetno govno, priznajem, izvini ne mogu pišem sad više, dajem neki jebeni intervju za Ber.Zeitung, jao znaš koji smarači:(

3. Opšte je poznato da je pobednik svake Internet rasprave onaj ko prvi kaže ovom drugom da je sujetan.

4. E pitaju me ovi iz novina kakva je kolektivna svest u Srbiji što se klasične muzike tiče. Boh, kako stojiš ti sa klasikom? Na muziku mislim, cigare stop.

5. Aj se pobite, normalnije je

6. Agilni a sto pises internet velikim slovom hahaha kao da je neki grad ili drzava

7. Тхе Проф
    Žajk, obećao si!

Ja verujem da sam glasao medju prvima, tako da...

8. profe da uletim s jednim pitanjem kad si vec na toj temi, po tebi najbolji izvodjac sopenovih dela je ?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.