Ja u školu idem i dobar sam đak - takmičenje II

1. Što se mene tiče poster ne mora da se odabere sa ovakvim skorom ;-)

2. Kao objektivni posmatrač, potvrđujem gorenavedene rezultate.

3. Kad je Sartr odbio Nobela, mogu i ja odabir. B-)

4. Предлажем додатне награде (одабране по њиховом избору) за ауторе Нитков и Раћони, први јер је увек био у врху или при врху у дефкама, други такође врло константан и активан у свим дисциплинама

5. Slazem se sa presretacem

6. Ako neko želi, možemo rekreativno nastaviti, u fazonu hemija, geografija, oto. .. :-)

7. Ae od sutra ćemo, raćo, podržavam ideju.

8. Vazi , interesantno je kad ima tema.

9. Hemija i gregrafija su već bile. Evo vam teme: opšte tehničko obrazovanje, DSZ i ONO ili Domaćinstvo, narodna tradicija, ili uzmite i neke srednjoškolske: mehanika fluida (tehnička), osnove računovodsta i završni račun (ekonomska), farmakologija (medicinska), nemam pojma kakve predmete imaju u tekstilnoj i školama za usluge tipa - automehaničar, frizer, pedikir, limar, bravar... Al pretpostavljam da negde ima spisak predmeta na netu.

10. Geografija nije bila, evo koji su predmeti bili:
    Hemija
    Srpski
    Fizika
    Matematika
    Istorija
    Biologija
    Muzičko
    Likovno
    Fizičko
    Građansko/Veronauka
    Ostali su:
    Geografija
    strani jezici
    informatika
    i stručni gorenavedeni predmeti.

11. Kad je bilo likovno? I biologija?

Žemo domaćinstvo:)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.