Vukajlijaške Hearthstone karte

1. ja o partizanki samo znam da zna dobro jezike i da uvijek ima plavuše na avataru

2. Solidna tema, samo vidim da su postovima počela i neka napušavanja, što znači da bi mogla tema da ode u kurac i da bude upropašćena ako se tako nastavi.

3. Daj i gonza odradi

4. Ne znam ništa o Gonzo isto brate, jedino znam da ima ovaj nadimak i avatar od praistorije.

Saću nešto viđeti samo da uzmem sok da popijem.

5. Ovo za fejda je dobra ideja, al trebalo bi na foru:
    "Pogledaj najskuplju minion kartu u protivnikovoj ruci i traži deje gola, smanji joj atk i hp za po 2"

6. brt ne razumijem se u ove kartice, laički odrađeno.

7. Pazle evo ti i moja slika umesto ovog prastarog avatara. I onako pričaju da radim u Informeru lol

http://www.novosti.rs/upload/images/2015//12/04/vucicev.jpg

8. Лако је за Гонза, "узми насумичну карту противнику и задржи је годину дана"

9. Hahaha moram da priznam da nisam razumeo u prvom trenutku kada sam pročitao. Kasno sam upalio.

10. Даите за мене да видим какав сам?

11. Dobar Bečmenac, dobar. Mada mi se i Foresterov sviđa.

12. pazlijo ti ako dobijes inspiraciju za nekoga ti pravi nevezano za ove nase

13. А шта значе бројеви у угловима?

14. Нешто за Цара и Грањку обавезно мора да се направи.

Едит: Грањку или са киме год већ Цар беше има обичај да уђе у километарске расправе.

15. može li neka karta za mene

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.