Vukajlijaške Hearthstone karte

1. ja o partizanki samo znam da zna dobro jezike i da uvijek ima plavuše na avataru

2. Solidna tema, samo vidim da su postovima počela i neka napušavanja, što znači da bi mogla tema da ode u kurac i da bude upropašćena ako se tako nastavi.

3. Daj i gonza odradi

4. Ne znam ništa o Gonzo isto brate, jedino znam da ima ovaj nadimak i avatar od praistorije.

Saću nešto viđeti samo da uzmem sok da popijem.

5. Ovo za fejda je dobra ideja, al trebalo bi na foru:
    "Pogledaj najskuplju minion kartu u protivnikovoj ruci i traži deje gola, smanji joj atk i hp za po 2"

6. brt ne razumijem se u ove kartice, laički odrađeno.

7. Pazle evo ti i moja slika umesto ovog prastarog avatara. I onako pričaju da radim u Informeru lol

http://www.novosti.rs/upload/images/2015//12/04/vucicev.jpg

8. Лако је за Гонза, "узми насумичну карту противнику и задржи је годину дана"

9. Hahaha moram da priznam da nisam razumeo u prvom trenutku kada sam pročitao. Kasno sam upalio.

10. Даите за мене да видим какав сам?

11. Dobar Bečmenac, dobar. Mada mi se i Foresterov sviđa.

12. pazlijo ti ako dobijes inspiraciju za nekoga ti pravi nevezano za ove nase

13. А шта значе бројеви у угловима?

14. Нешто за Цара и Грањку обавезно мора да се направи.

Едит: Грањку или са киме год већ Цар беше има обичај да уђе у километарске расправе.

15. može li neka karta za mene

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.