šukur (pravilnije šikir) je baš teški arhaizam
Kako Arapi kažu kebab?
HAHAHA PROVALJEN SI CARU PRESTANI VATIKANSKU ISTORIJU DA ŠIRIŠ SA BERLINSKOG KONGRESA SRBI NISU NAIVNI DOSTA JE LAŽI VIŠE
može qebab (duboko k), al uobičajenije je šauarma (doduše persijska reč)
Oće neko napušiti kurcem ovog dauna ili ga držimo ovde iz razonode šta
doslovno nula veze s istorije soče posisaš mi moče
http://25.media.tumblr.com/71ecb48788429938e733005b5884ef36/tumblr_miinduZmi21r6h57qo3_400.gif
ševarma
Sa v je nubaro šavarma i ako te neko pita čavurma se kaže ako si pravoslavac
ZA KOLIKO SI SE PRODAO CARE KOLIKO SREBRNJAKA NEMA VEZE JA TI OPRAŠTAM A TI MOLI BOGA JER SI ODABRAO CARSTVO ZEMALJSKO MESTO CARSTVA NEBESKOG PA GLUMIŠ NEKOG CARA
arapsko slovo uau se čita kao u, prema književnom arapskom alif se uvek čita kao a, jedino egipatski arapski ga tumači kao e
ako je tako zasto uvek kad sam narucivao sevarmu dobijem palacinku sa kukuruzom i mesom unutra?
i č ne postoji u arapskom
Čavurma brt veruj mi jedem svaki dan
ĐED TI SE U GROBU PREVRĆE MESTO STAROSLOVENSKOG CRKVENOSLOVENSKOG DA ZBORIŠ TI ZBORIŠ ARABSKI EGIPACSKI FARAONSKI ITDLJ
zato što su arapi navikli na pogrešan izgovor
jedino ako govoriš nekim dijalektom, š je i u književnom i u farsiju
govorim i staroslovenski
FARSIJU HAHHA SAD JOŠ IZMIŠLJA DRŽAVE I NARODE NE VERUJTE OVOM ŠARLATANU ISTINA ĆE POBEDITI STOP MASONIMA
ne znam, na viki kaže da je ušlo iz turskog ćevirme, onda ti govoriš neki dijalekt iz iraka ili kuvajta?
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
šukur (pravilnije šikir) je baš teški arhaizam
Kako Arapi kažu kebab?
HAHAHA PROVALJEN SI CARU PRESTANI VATIKANSKU ISTORIJU DA ŠIRIŠ SA BERLINSKOG KONGRESA SRBI NISU NAIVNI DOSTA JE LAŽI VIŠE
može qebab (duboko k), al uobičajenije je šauarma (doduše persijska reč)
Oće neko napušiti kurcem ovog dauna ili ga držimo ovde iz razonode šta
doslovno nula veze s istorije soče posisaš mi moče
http://25.media.tumblr.com/71ecb48788429938e733005b5884ef36/tumblr_miinduZmi21r6h57qo3_400.gif
ševarma
Sa v je nubaro šavarma i ako te neko pita čavurma se kaže ako si pravoslavac
ZA KOLIKO SI SE PRODAO CARE KOLIKO SREBRNJAKA NEMA VEZE JA TI OPRAŠTAM A TI MOLI BOGA JER SI ODABRAO CARSTVO ZEMALJSKO MESTO CARSTVA NEBESKOG PA GLUMIŠ NEKOG CARA
arapsko slovo uau se čita kao u, prema književnom arapskom alif se uvek čita kao a, jedino egipatski arapski ga tumači kao e
ako je tako zasto uvek kad sam narucivao sevarmu dobijem palacinku sa kukuruzom i mesom unutra?
i č ne postoji u arapskom
Čavurma brt veruj mi jedem svaki dan
ĐED TI SE U GROBU PREVRĆE MESTO STAROSLOVENSKOG CRKVENOSLOVENSKOG DA ZBORIŠ TI ZBORIŠ ARABSKI EGIPACSKI FARAONSKI ITDLJ
zato što su arapi navikli na pogrešan izgovor
jedino ako govoriš nekim dijalektom, š je i u književnom i u farsiju
govorim i staroslovenski
FARSIJU HAHHA SAD JOŠ IZMIŠLJA DRŽAVE I NARODE NE VERUJTE OVOM ŠARLATANU ISTINA ĆE POBEDITI STOP MASONIMA
ne znam, na viki kaže da je ušlo iz turskog ćevirme, onda ti govoriš neki dijalekt iz iraka ili kuvajta?